tiistai, 3. helmikuu 2015

Inl -3

 

2015-06-29
Äärioikeisto marssimassa Euroopassa

hyvin natsimaista touhua. Eurooppa unohtanut suuren häpeäpilkkunsa, nazismi ja hitlerin aikaiset karmeat tapahtumat ja joukkomurhat. Hyvähän noitten pikkumiesten on huudella, kun eivät ole tarpeeksi opiskelleet koulussa historiaa, eivät tiedä Euroopan mustastasta historiasta yhtään mitään. Toisin sanoen, eivät ole oppineet mitään historiassa tapahtuneista kauhuteoista. Kaikki toistuu tavalla tai toisella. Kaikki ihmiset ei kehity henkisesti, päin vastoin, he vajoavat entistäkin alemmaksi kehityksessään. 

 

 

2015-06-30
Missä valtioissa saa harrastaa uskonnollista väkivaltaa muita kohtaan?...

Väkivalta uskonnon nimissä ei ole sallittua kait missään valtiossa. Tarkoitan yksittäisiä ihmisiä ja ryhmiä, ei heillä ole valtaa harrastaa väkivaltaa uskonnon nimssä, sillä valtioissa on lait ja väkivalta myös uskonnon nimissä katsotaan rikolliseksi ja tuomittavaksi tuomioistuimessa.
Se esim. millaiset lait on Iranissa ja Saudiarabiassa, on niitten maitten lait, joissa nuo valtiot sovelluttavat myös hudud. Hudud mukana laissa on hyvin harvassa lähi-idän valtiossa, mainittakoon Saudiarabia ja Iran, mutta sielläkin vain valtio antaa kuolemantuomioita, ruoskintaa, käsien katkonta tuomioita, yksittäiset ei saa sitä tehdä.
Tuo on totta että eräät kristityt käyttää henkistä väkivaltaa saadakseen syrjiä, koska väkivalta on laissa kielletty.
Mutta niinpä on väkialta kielletty lähi-idän maittenkin laissa.
Se että ihmiset käyttää väkivaltaa aseenaan, ei ole uskonnosta, se on ihan sen väkvaltaisen ihmisen omasta sydämestä kun väkivalta kumpuaa esille, oli sitten kysymyksessä fyyssinen väkivalta tai henkinen väkivalta. 

 

2015-07-06
Maahanmuuttajat ja menot/tulot, edelleenkin voittoa

Tätä nykyä maahanmuuttajien työttömyysaste on korkea, ja monet ovat hyvin riippuvaisia tulonsiirroista. Ylijäämää syntyy kuitenkin edelleen, koska maahanmuuttajissa on suhteellisesti suurempi osuus ansiotyöikäisiä ja pienempi osuus kuluja aiheuttavia vanhuksia kuin Ruotsissa syntyneissä, sanoo Arena Idén pääekonomisti Sandro Scocco.
- Näin ollen kulujen peittämiseen riittää se, että kuusi kymmenestä maahanmuuttajasta käy töissä ja maksaa veroja.

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201...61771_ul.shtml
Och fortfarande täcker gruppen med utländsk bakgrund sina egna kostnader och ger en liten vinst, även om vinsten i dag är avsevärt mindre än på 1960- och 70-talen. Det fastslår en rapport från tankesmedjan Arena Idé, som Arenas chefsekonom Sandro Scocco i dag presenterar i Almedalen.
– Det innebär att Sverigedemokraternas idé om att finansiera försvarsutgifter eller att rädda äldreomsorgen genom minskad invandring helt enkelt inte

 

2015-07-07

OBS

Selvyyden vuoksi:
OBS - Tämä on minun mielipide, ainoastaan vain minun. En sitä tyrkytä muille, ilmaisen vain omaa asennettani asiaan. 

 

2015-07-27

Ateisti

Tyypillinen ateistin kanssa käyty Raamattu-keskustelu alkaa niin, että ateisti nostaa esiin jonkin ongelmalliseksi katsomansa Raamatun kohdan tai ristiriitaisuuden. Tämä ei kuitenkaan perustu hänen omaan Raamatun tuntemukseensa, vaan hän on kaivanut kohdat jostakin valmiista argumenttilistasta, joita netissä on riittämin.
Usein ateisti käyttää vanhaa raamatunkäännöstä, vaikka tuskin itse sitä edes tietää. Se johtuu siitä, että hän käynyt kopioimassa argumenttinsa Vapaa-ajattelijat ry:n sivuilta, jossa argumenttilistaa ei ole vaivauduttu päivittämään uuden käännöksen mukaiseksi.
Keskustelu päättyy suunnilleen siihen, mistä se alkaakin, koska ateistilla ei yleensä ole edellytyksiä jatkaa sitä pidemmälle. Jos yrittää selittää hänelle jotakin hänen esittämänsä kohdan kontekstista tai Raamatun eri liitoista, tai jos vertaa esitettyä kohtaa johonkin toiseen jakeeseen tai ylipäänsä jollakin tavalla jatkaa keskustelua, niin ateisti syyttää selittelystä ja poimimisesta. Ateistin käsitys Raamatusta on hyvin yksioikoinen.

http://aiheet.domnik.net/ai-2013/05/ateistit-raamattu

 

2015-07-28
Politiikot rasisteina, Suomessa ja Ruotsissa

Ruotsi on päässyt paljon pidemmälle rasismin vastustuksessan mitä esim. Suomi. Suomessa melko vapaastin edelleenkin verkossa olla rasistinen ilman että mitään tapahtuu. Pikku penskatkin Suomessa huutelee rasismiaan verkossa esim. minulle, muslimille. Modet on tosin joitakin rajuja vihanpurkauksia poistanut täältä foorumilta, mutta noormaalia taitaa olla mielipide että antaa kansan räyhätä verkossa, sittenpähän eivät räyhää reaalissa. Ruotsissa ei räyhätä yleisillä paikoilla verkossa enää tuolla tavalla. Rasismiin on puututtu rajusti. Se ei ole sananvapauden rajoittamista jos vastustaa rasismia, sillä rasismi on laissa kielletty, siis osoittaa rasismia jotain tai joitain kohtaan.
Kyllä se aika vielä Suomeenkin tulee, kun alatte toimimaan kovin ottein rasismia vastaan. Tai tuleeko? Tai tuleeko Suomesta lopulta Hitlerin ajan tapainen kansallissosialistinen maa joka syrjii täysin avoimesti maahanmuuttajia ja muslimeja etenkin?
Suomessa on nyt se paha juttu kun persut pääsi hallitukseen ja persuista eräät on äärioikeistolaisia, uusnatsien kanssa kaveroivia ja silti ovat hallituksessa mukana.
Ruotsissa Ruotsidemokraateilla ei ole pääsyä hallitukseen, siinä on yksi Ruotsin ja Suomen ero. Täällä ei päästetä ihan noin vain rasisteja hallitukseen. Muut puolueet ei ole vastuussa mitä sd ulvoo. Mutta Suomessa luulisi jo Soinin ja muitten puolueitten vaativan Immosen tapaista tyyppiä eroamaan tai erottamaan hänet persuista. Johan ulkomailla ihmetellään ja jopa naueskellaan persuille ja etenkin Soinille ja muille hallituksenne puolueille jos hyväksyvät Immosen tyyliset kirjoitukset, sen kirjoitus oli kuin olisi lukenut Breivikin kirjoituksia. Minne Suomi on menossa? 

 

2015-07-29
Fundamentalistiset ateistit ja fundamentalistiset uskovaiset

Fundamentalistiset uskovaiset ja fundamentalistiset ateistit käyttäytyvät ihan samalla tavalla...Kumpikin ryhmä huutelee oman uskomuksensa hyvyyttä ja pitää sitä ainoana totuutena ja syöttävät sitä joka päivä verkossa muille ainoana totuutena...Tässä asiassa fundamentalitiset ateistit ja fundamentalistiset uskovaiset on samanlaisia...ei paljoa eroa toisistaan...hyökkäävää ja tuomitsevaa heidän ulosantinsa on kummankin ryhmän...Ja sitä paitsi tavalliset ateistit ja fundamentalistiset ateistit, ei osaa Raamattua eikä osaa Koraaniakaan...silti he on olevinaan suuria uskonnontietäjiä

 

2015-07-29
Kansanedustajan käyttäytyminen

Kansanedustaja ajaa kansan asioita ja puolueensa yhteistä agendaa...silloin ei ole viisasta heittää mukaan omia mielipiteitään jotka esim. on ihmisarvoja alentavia ja syrjiviä...Tyhmä se sellainen politiikko on joka käyttäytyy sivistymättömästi...On kuitenkin otettava ehkä huomiion että nuo yksilöt...heillä on itsellään vaikeuksia itsensä kanssa...he ei kykene olematta heittämättä omia "sairaita" ajatuksiaan uskonnosta Islam ja muslimeista.

 

2015-08-02                 
Rasismi, muukalaisviha

Rasismi, muukalaisviha...kohottaa aina päätään euroopassa...kun on paljon työttömyyttä ja lama ja suurin osa kansasta köyhiä työläisiä....Silloin monet on huolissaan elämästään ja hakee tilanteelle syyllistä, syntipukkia...tällä kertaa syntipukki heille on maahanmuuttajat...etenkin muslimit...ennenvanhaan juutalaiset oli syntipukkeja näille köyhille...Huonoina aikoina se on aika yleistä, että heikompi osa kansasta etsii syntipukin itselleen...silloin he kuvittelee, että kaikki olisi hyvin jos ei olisi maahanmuuttajia ja etenkin muslimeja...Ennen vanhaan taisi nuo heikot kansalaiset tehdä rikkaista aateleista syntipukkeja... ainakin ajatuksissaan...vieläkin lukee ja kuulee kun eräät suomalaiset syyttää ruotsalaisia, siis Ruotsin ruotsalaisia...Jos ei olisi nyt maahanmuuttajia ja etenkin muslimeja...keitä nuo heikommat laittaisi silloin syntipukeiksi? Savolaiset? Karjalaiset? Saamet? 

 

2015-08-08
Monikulttuurinen Suomi

Mikä vika monikulttuurissa on? Suomihan on koko ajan ollut monikulttuurinen ja saanut vaikutteita muilta kulttuureilta. Ruotsin vallan alla Ruotsi vaikutti hyvin paljon Suomen kehitykseen. Vaikka Suomessa ei paljoa taida asua amerikkalaisia, niin silti suomalaiset on omaksuneet hyvin paljon amerikkalaista kulttuuria.
On tiedettävä mitä sanalla monikulttuuri tarkoitetaan, se voi tarkoittaa eri asiaa.
Yksi mikä on varmaa, monikulttuuri ei ole rikollisuutta. Jos monikulttuuri olisi rikollisuutta, silloinhan Suomi olisi aina ollut erittäin monikulttuurinen koska Suomessa jo ennen valtion Suomi syntymistä on aina ollut rikollisia suomalaisia :) Jos monikulttuuri olisi rikollisuutta, niin miksi muukakalaisvihamieliset ei puhu rikollisuudesta kokonaisuudessaan, puhuvat vain maahanmuuttajien rikollisuudesta, eivät ole tietävinäänkään oman maalaisten rikoksia.
Jos kansalaiset alkaa ajatella rasistisesti ja väkivaltaisesti, totta, silloin väkivalta lisääntyy Suomessa.
Jos rasisti riehuu ja mellastaa, hän ei ole lainkuuliainen. Jokaisen moraali näyttää muille onko rasistinen tai ei.
Jos rikoksia haluaa vähentää, on otettava kaikkien rikokset mukaan ja yritettävä tehdä jotain yhteiskunnassa jotta rikokset vähenisi.
Usein kuulee, maassa maan tavalla, mutta kukaan ei silti voi määräillä miten muut elää, jos elävät lainkuuliaisina. Koko kansanyhmiä on tyhmää syyllistää eräitten rikollisten rikokksien takia.
Ei saisi unohtaa, että se on sivistyneen merkki jos osoittaa lähimmäisenrakkautta kaikkia kohtaan.

Jokaisella maahanmuuttajalla on oikeus kieleensä ja kulttuuriinsa ja niitten ylläpitämiseen.

Lisäys edelliseen.
Suomen peruslaissa 17, sanotaan näin:
Saamelaisilla alkuperäiskansana sekä romaneilla ja muilla ryhmillä on oikeus ylläpitää ja kehittää omaa kieltään ja kulttuuriaan.
https://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1999/19990731

 

2015-08-15
Raiskaus

Misstänkta
Antalet misstänkta för våldtäkt var 1 010 personer 2014. Det är en minskning med 57 personer, eller fem procent, jämfört med 2013. Antalet misstänkta för våldtäkt har ökat sedan år 2005, från 613 personer till en högsta nivå på 1 130 personer under 2010. Ökningen kan sannolikt till viss del förklaras av den nya sexualbrottslagstiftning som trädde i kraft den 1 april 2005. Den innebär bland annat att vissa gärningar, som tidigare rubricerades som sexuellt utnyttjande, nu rubriceras som våldtäkt.

https://www.bra.se/bra/brott-och-sta...xualbrott.html

 

2015-08-16
Rikos-liigat

Usein kun on tapetilla Malmö ja Göteborg, ampumisien, räjähdyksien ja murhien takia. Poliisit tietää suurin piirtein mistä on kysymys.
Ja jos on vuosia seurannut tapahtumia, murhia, ja pidätyksiä, tietää että kysymyksessä on jengien kamppailut keskenään, ja että kyseessä on useimmiten narkotiikka ja sen myynti. Rikosliigoja on monia.
Sociaalisissa medioissa, myös Suomessa, se näkyy olevan kuin päivän selvä asia että kaikki rikolliset olisi muslimeja. Noinhan ei tietenkään ole. Ei vaikuta siltä että fooumin suomalaiset tietäisi mitään näistä liigoista, heidän etnisyydestä ja sen takia syyttävät vain muslimeja.

- Hela 76 procent av gängmedlemmarna var första eller andra generationens invandrare, med stor tonvikt på ursprung från västra Asien eller östra Europa. Gängen var dock oftast multietniska till sin sammansättning, och påminner på så sätt om den organiserade brottsligheten i Chicago på 1920-talet, där kriminaliteten dominerades av andra generationens invandrare – fast från det då fattiga och konfliktdrabbade Europa.
- Merparten av gängledarna var mellan 18 och 29 år, alla var män. Hälften hade sitt ursprung i Mellanöstern, några var från Afrika och några från Skandinavien.
– Förorterna är en kittel av asylsökande och unga arga män med självpålagd offermentalitet, och för all del unga arga kvinnor också. De här personerna rättfärdigar sin kriminalitet med samhällets orättvisor.

http://fof.se/tidning/2015/5/artikel...a-gangens-makt

Kuten näette, en pimitä tietoa.

Liigoja:
lähi-itä
balkan
albanien
serbien
afrika
skandinavien

Ps. Medioissa ei puhuta mihin uskonttoon rikolliset kuuluu, mutta joskus tutkijat mainitsee etnisyyden lisäksi uskonnon.
albaner on sekä muslimeja ja kristittyjä. Balkan yleisesti ja serbien on etupäässä kristittyjä. Lähi-itä on muslimeja kun on Malmösta kysymys. Södertäljessä "mafia" on lähi-itä, mutta ovat kristittyjä.
Ja niin edelleen....

Knark ligger bakom sprängningar i Malmö
http://sverigesradio.se/sida/artikel...rtikel=6231125

(asiallinen blogi)
Krig om knarkmarknaden bakom sprängningar i Malmö
http://blog.zaramis.se/2015/08/13/kr...ingar-i-malmo/

Täällä on Svensson blogissa luettavaa kiinnostuneille.

Kriminella nätverk och gäng
http://blog.zaramis.se/artikelserier...verk-och-gang/

 


2015-08-16
Tappava väkivalta

Tappava väkivalta. Tutkijat sanoo tappavan väkivallan pienentyvän ajan mittaan. Toisekseen, voi sanoa että Ruotsissa murhia vähemmän mitä Suomessa vaikka täällä meitä maahanmuuttajia paljon onkin. Ja ei saa unohtaa sitä seikkaa että mukana on myös suomalaisia murhaajia,

Dödligt våld
Konstaterade fall av dödligt våld, därav dödligt våld mot man eller kvinna¹, 2005–2014. (Anmälda fall av dödligt våld där det med stor sannolikhet är dödligt våld som är dödsorsaken).
Fakta
87 fall av dödligt våld konstaterades i Sverige 2014. Det är samma antal som 2013.
Offret var i 71 procent av fallen en man och i 29 procent av fallen en kvinna (2014).
I närmare en tredjedel (32%) av de konstaterade fallen av dödligt våld 2014 användes skjutvapen, vilket är en något högre andel än 2013 (30%).
63 procent av de konstaterade fallen av dödligt våld 2014 anmäldes i något av storstadslänen Stockholm, Västra Götaland och Skåne.

https://www.bra.se/bra/brott-och-sta...-och-drap.html

 

2015-08-22
Pakolaisia muslimimaissa vuonna 2013

1. Pakistan (1.6 million)
2. Islamic Republic of Iran (857,400)
3. Lebanon (856,500)
4 Jordan (641,900)
5. Turkey (609,900)
http://www.unhcr.org/5399a14f9.html

 

2015-08-24
Assyrier/syrianer

Minulle on joskus joku IL-foorumilla sanonut että suomalaiset sanoo assyrier ja syrianer kaikista, syyrialainen.

Ruotsissa sanotaan hieman eri tavalla. Syyrian kansalaisia täällä sanotaan, syrier, siis syyrialaisia.

Mutta syrianer-suryoye ja assyrier esim. on asuneet kaikkialla lähi-idän eri maissa, vain pieni osa heistä tulee Syyriasta ja jos he tulee Syyriasta, ei heitä Ruotsissa kutsuta syyrialaisiksi ja ei he itsekkään kutsu itseään syyrialaisiksi. He on joko assyrier tai syrianer.

Nimitys syrianer on ruotsalainen nimitys heistä.

Tuossa on faktaa mikä ero on syrianer ja assyrier. Etkö tiedä että he kinastelee usein kuka on kuka ja mistä he on lähtöisin. Syrianer ja assyrier ei pidä itseään samana, he on kaksi eri haarautumaa. Pitävät itseään eri kansoina. Etenkin syrianer sanoo että he ei ole sama kansa kuin assyrier.

assyrier ja syrianer, eroavaisuus

Assyrierna: Anser sig härstamma från det forna Assyriska riket som upphörde att existera 612 före Kristus. Benämningen är således etnisk och inte kyrklig. Assyrierna anser att folket är fördelade bland olika kyrkor, som den *kaldeiska, den östassyriska kyrkan, den Syrisk-ortodoxa kyrkan, den Syrisk-katolska kyrkan. Men assyrierna anser att alla, oberoende av dessa kyrkotillhörigheter, är samma folk.

Syrianerna: Anser sig härstamma från arameerna, ett semitiskt folkslag. De anser däremot inte att det finns några belägg för kopplingar tillbaka till det Assyriska riket. Den övervägande delen av gruppen tillhör den Syrisk-ortodoxa kyrkan. Syrianerna anser att det finns assyrier, men det är de så kallade öst*assyrierna eller Nestorianerna från i huvudsak nuvarande Irak. Men dessa ska, enligt syrianerna, inte förväxlas med huvudparten av de ortodoxt kristna som kommer från sydöstra *Turkiet, Syrien och Libanon och som i dag kallar sig assyrier – de är i själva verket är syrianer, anser man.

Assyrier/syrianer är dock Sveriges namn på gruppen.

http://lt.se/nyheter/sodertalje/1.19...yrianska-sidan

Syrianer
http://mariakyrkan.org/Syrianer.html

http://www.arameiska.se/Aram_Baryamo...torianerna.htm

http://sauf.nu/page.php?p=47&m=61

Assyrian vs. Syrian naming controversy
https://en.wikipedia.org/wiki/Assyrian_people

 

2015-09-04
Sananvapausesta hieman

Alla oleva artikkeli hesarista on lukemisen kelpoinen, kirjoittaa muunmuassa:

Solvaajat nolaavat itsensä. Kukaan ei ota törkeästi käyttäytyvää ihmistä tosissaan.

Uhkailijat ja herjaavat voivat silti tärvellä paljon arvokasta. Heidän olisi syytä opetella suomalaisia tapoja.

Nuo ylläolevat tavat kirjoittaa, ilmaista itseään, on tyhmien tapa keskustella. eivät osaa käyttäytyä, eivät osaa kunnon ihmisen tapoja vielä. Ymmärrän että kiukustuttuaan on se helppo laukoa uhkauksia ja herjoja, mutta kun eräät laukoo niitä jatkuvasti, silloin laittaa ajattelemaan että mikä heitä vaivaa. Sellaiseen missä reagoitsen, sellainen on kai myös olevinaan sananvapautta, "tyhmän" sananvapautta, jossa herjat ja viha paiskitaa vasemmalta oikealle. Tuollaista käytöstä monet muukalaisvihamieliset käyttää tälläkin foorumilla, sananvapauden varjossa heittelevät herjojaan ja vihaansa.
Minä en myöskään välitä heistä, en luota heidän sanaansa yhtään, sillä he ei tarkoita sanoillaan hyvää. Sellaiset ylilyönnit sananvanauden suojissa pilaa sen paikan maineen missä tuolla tavalla sallitaan räyhätä.

Minä olen aina kannattanut sananvapautta, käytänhän sitä itsekkin. reagoitsen vain rasistisiin kirjoituksiin ja herjoihin ja ivauksiin joita täällä heitetään eräitten päälle jatkuvasti eräitten taholta.
Reagoitsen myös siihen kun eräillä on tällä foorumilla tapana herjata kokonaista kansanryhmää ja syyttävät koko kansaa joidenkin teoista..
Samoin reagoitsen siihen kun uskonnonvapautta vastaan toimitaan, ei haluta antaa uskoa uskontona mukaan vaikka usko ei ole paha ja tappava. Silti syytetään kollektiivisesti muitten pahoista teoista.Tämänkin ymmärrä, sillä monet uskovaisia herjaavat ei osaa uskonnontoja, he on vain etsineet itselleen pieniä osia uskonnoista tai sen tulkitsemisesta, jotta voisivat herjata uskovaisia. Koskaan ei auta selittely tai opetus, heidän päähän ei mene opetus ja tieto, he haluaa pitää herjaavan tapansa.

Mitä tulee maahanmuuttoon, minä en sekaannu suuriakaan Suomen maahanmuuttopolitiikkaan, annan Suomen politiikkojen päättää ja luotan että he tietää mitä tekevät.

Kunnioitan Suomen hallitusta, koska he on halukkaita auttamaan hädässä olevia ihmisiä. Miten ja kuinka paljon he aikoo avustaa, se on heidän päätettävissä, siihen en sano mitään. 

.................................................. ...
Demokratiassa ihmisiin luotetaan: heille annetaan vapauksia, koska heidän uskotaan käyttävän niitä oikein.

Diktatuurissa vapaudet evätään, koska vallanpitäjät eivät usko kansalaisiinsa vaan pelkäävät, että vapauksia saadessaan nämä tärvelevät kaiken.

Maailmassa moni haluaa olla kuin Suomi. Harva haluaa olla kuin Etiopia. Siksi meidän on puolustettava sananvastuutamme.

Jokainen muistaa hiekkalaatikolta sen tyypin, joka heitteli muiden ämpärit pusikkoon ja huuteli sen jälkeen: "Suomi on vapaa maa." Monet heistäkin ovat koulutuksen ja elämänkokemuksen saattelemana kasvaneet järkeä ja omatuntoa käyttäviksi ihmisiksi.

Solvaajat nolaavat itsensä. Kukaan ei ota törkeästi käyttäytyvää ihmistä tosissaan.

Uhkailijat ja herjaavat voivat silti tärvellä paljon arvokasta. Heidän olisi syytä opetella suomalaisia tapoja.


http://www.hs.fi/paakirjoitukset/a1440299020464

 

2015-10-09
Vierasta kulttuuria pelkäävät

He jotka kuvittelee 10%-20% ulkolaisten valtaavan Suomen ja suomalaisuuden ja laittavan omansa tilalle, sellaiset ihmiset ei ymmärrä miten esim. suomalaista kulttuuria pidetään yllä, pysyvänä, sen takia he mölisee ja kiukkuilee ja syyttää ulkolaisia. Jos suomalainen kulttuuri häviäisi, kenen vika se oliisi? Suomalaisten oma vika kun jättävät kulttuurinsa ja eivät ole älykkäitä pitämään kulttuuriaan. Sillä kukaan ei tyrkytä vierasta kulttuuria suomalaiselle, suomalainen päättää itse ja jos hän päättää kuten muukalaisvihamieliset että Suomen kulttuuri on mennyttä, silloin se on mennyttä, kun eivät älyä itse pitää kiinni kulttuuristaan.
Ulkolaiset ei syö suomalaista kulttuuria loppuun, eivät syö sitä ollenkaan, heillä on oma kulttuuri ja loppujen lopuksi he ottaa hieman Suomen kulttuurista omaan kulttuuriinsa ja näin ollen he elää monikulttuurisena.
Suomalainen puolestaan tekee myös niin kuin itse haluaa, joko sekoittaa hieman vierasta omaan kulttuuriinsa, tai pitävät kiinni suomalaisesta kulttuurista kynsin ja hampain.
10-20% ulkolaisista Suomessa asuvista ei pysty hävittämään Suomen kulttuuria. Jos suomalainen kulttuuri häviää noin pienen ulkomaalaisryhmän takia, on vika suomalaisissa itsessään, heidän omassa heikkoudessa kun vähättelevät itseään ja kulttuuriaan niin huonoksi että 20% ulkolaisista kykenisi hävittämään suomalaisen kulttuurin.... 
----Arabikulttuuri esim. ei ole sen huonompi mitä suomalainen kulttuuri. Muukalaisvihamieliset ei halua tutustua kulttuureihin, antavat vihamielisyyden ja pelon värittää ajatuksiaan koko ajan.
Suomalainen kulttuuri tarvitsee vivahteita muista kulttuureista koko ajan. Kaikki kulttuurit vaikuttavat aina jonkin verran toisiinsa. Näin on ollut aina ja tulee olemaan tulevaisuudessakin näin.
Muukalaisvihamielisten kirjoitusten perusteella kuvittelevat maahanmuuttajia aseellisiksi ja sotiviksi indiviideiksi.
Se on muukalaisvihamieliset jotka sotii sanojen kanssa, verbaalisti siis, he on niitä ainuita sotijoita Suomessa, sotivat sanojensa kanssa, toivottavasti pysyvät sillä tasolla, eivätkä tartu aseisiin ja ala tappaa maahanmuuttajia. Heillä se on paljon suurempi potentiaali alkaa räyhäämään ja tappamaan, mitä ulkomaalaisilla. Ulkolaiset on aika hiljaa, Se on muukalaisvihamieliset jotka vinkuvat ja narisevat ja ovat tyytymättömiä kaikkeen, jopa itseensä ja kulttuuriinsa, kun heillä ei näytä olevan älyä edes pitää suomalaista kulttuuria yllä. Muukalaisvihamieliset on roskajoukko Suomessa 

Kommentit

Ladataan...