perjantai, 2. tammikuu 2015

Inl -2

2015-03-31

Kiihkouskoisuus

Useat helluntalaiset on yhtä jyrkkiä, syrjiviä ja toisista pahaa puhuvia, kuin on ääri-islamistitkin.
Kaikki johtuu siitä, kun ovat menneet "rajan" yli, ylittäneet "rajan", menneet pois uskosta, tilalle heille tullut hirvittävä halua saarnata ja käännyttää muita uskoonsa. Eivät pahukset ymmärrä, että toisia moittimalla ja tuomitsemalla, he ei ketään käännytä uskoonsa. Normaali ihminen ei syrji muita, normaali ihminen elää rauhassa uskonsa kanssa.      

--------------------------------------------------

2015-03-31

Paavola kiihkoilee

Paavolan mielikuvitus Islamista

Tuo Paavola se vaan kummittelee joka puolella omine tietoineen jotka perustuu hänen kristilliseen näkemykseen muista uskonnoista. Äärikristillinen näkemys, näkemys missä vain Paavolan oma uskonto ja Paavolan omat mielipiteet Islamista olisi ainoa totuus Islamista. Paavola kiihkoaa, koska ei voi sietää Islamia. Paavola ei ole Islamin tuntija, mutta se Hämeen-Anttila on Islamin tuntija. Paavolan mielestä kaikki on väärässä ja ainoastaan vain Paavola aina oikeassa. Ääriuskovaiset noin ajattelee, ei pelkästään ajattele, he tuo ääriuskonsa julistuksia julkisuuteen omalla nimellään, sen verran kiihkoissaan omaan uskoonsa he on.
Jos lähtee katselemaan Kristinuskoa samoilla perusteilla kuin Paavola kuvaa Islamia, niin Kristinusko on yhtä julma ja paha uskonto kuin Islam, jos ei osaa tulkita ja katsella missä yhteydessä ne jakeet on kirjoitettu.
Kannattaa luottaa tuhannen kertaa enemmän Hämeen-Anttilaan, kuin kristittyyn kiihkoilija Paavolaan.      

---------------------------------------------------------

2015-04-14

Isis ei ole sama kuin uskonto Islam

Maailmassa on monia miljardeja muslimeja, vertaa isis-terroristien lukumäärään.

Isis lähtökohta, alku:

Isis sai alkunsa niistä irakilaisista taistelijoista jotka taistelivat USAata ja Irakin shioja vastaan. Jälkeenpäin on isis vetänyt puoleensa harhaanjohdettuja nuorukaisia. Tämän kun tietää, silloin tietää myös, että isis ei edusta uskontoa Islam. Melkein kaikki maailman muslimijärjestöt on tuominneet isisjärjestön, kukaan heistä ei ole isisin puolella. Joten miten voi kukaan olla niin yksinkertainen, että sanoo isisterroristien edustavan uskontoa Islam? Tuollainen ajattelu on yhtä alhaista kuin isis terroristien ajattelutapa. On vaikea ymmärtää, että länsimaiset menee lankaan ja alkavat uskoa isisterroristeja. Se on tyhmyyden merkki. Vaikka pelosta vapisittekin, on se silti tyhmää alkaa uskoa terroristeja.

Isis ei edusta uskontoa Islam. Jos isis edustaisi uskontoa Islam, silloinhan kaikkialla maailmassa jokaisessa muslimivaltiossa olisi hallitsijat ja kansalaiset jotka edustaa isis-terroristeja, lähettäisivät sotilaitaan sotimaan isissin riveihin. Mutta näin ei ole nyt eikä ole ollut aikaisemminkaan. Päin vastoin, suurin osa maailman muslimeista ja muslimivaltioista vastustaa isis.

Kun väittää isisin olevan sama kuin uskonto Islam, ei voi todeta muuta kuin, että yleissivistys, tieto, on hyvin alhaista, mutta noin ajatteleva ei ole ainoa, heitä on monta, joilla on heikko tieto uskonnosta Islam. Eivät ota kantaa koko maailman muslimeihin ja heidän uskoonsa. He näkevät lehdeissä juttuja terroristien karmeista teoista. Sana Islam on terroristit laittaneet terroristijärjestönsä nimeksi. Se on tehnyt vaikutuksen heihin. Ajattelevat nyt, että isis on Islam.

Vaikka isis huutaa Allahia tehdessään pahoja tekoja, ei silti kaikki jotka huutavat Herraa, Allahia, jahvea, nimeä, edusta uskontoja. He edustaa poliittista ideologiaansa, jota he vievät eteenpäin yrittämällä sekoittaa uskonto Islam mukaan terrorismiinsa. Vähätietoiset uskonnosta Islam,  kääntyy hyvin herkästi terroristien mielipiteisiin ja luulottelevat isisn edustavan uskontoa Islam.

Kysymys, onko uskonnossa Islam toisenlainenkin haara? 

Toisenlainenkin haara? Tarkoittavat onko uskonnossa Islam toisiakin haaroja isisin lisäksi.
Uskonnossa Islam ei ole haaraa jonka nimi on isis.
Sen sijaan uskonto Islam sisältää esim. haarat, sunni ja shia ja siihen päälle muutama pieni haarautuma, esim. sufismi.

Kysymyksiä?

Oletteko koskaan  lukenut uskontojen historiaa?
Onko teille opetettu koulussa, että isis on sama kuin uskonto Islam?
Vai tuleeko uskonto Islam tietonne terroristeilta?

Minä?

Se mikä olen ei ole tämän aiheen teema. Kysymys ei ole minusta. Minä en keskustele itsestäni. Ei täällä näy muutkaan keskustelevan itsestään. Et sinä etkä muutkaan keskustele ja anna tietoja itsestänne muille. Niin miksi minä tekisin sen?
Luuletteko kaikkien jotka tietävät Islamista, olevan muslimeja? Etkekö tiedä, että maailmassa on paljon lukeneita ihmisä jotka on opiskelleet uskontojen historiaa, tai vain muuten ovat keränneet tietoa itselleen, esim. uskonnosta Islam?

 

---------------------------------------------------

2015-04-19

Islam ei ole paha ja terroristinen

"****-mainen" Islam on monella muslimilla maailmassa. Et vain tiedä tätä, kun et ole tekemisissä muslimien kanssa. Terrorismiin taipuvaiset erottaa "****-maisesta" Islamista keskustelemalla muslimien kanssa, pitämään muslimeja samanveroisina itsensä kanssa kuin muitakin ihmisiä, silloin avautuu sinulle tie joka näyttää että monet on minun kaltaisiani. Ei edes syvästi uskovaiset ole terrorismin kannalla. Vain aniharvat kiihkeät tyypit on omaksuneet kiihkouskon itselleen ja se perustuu usein heidän huonoon vointiin jota he ytittää parantaa uskonnolla, menemällä kiihkosuuntaan koska se antaa heille valheellisen tunteen että ovat parempia kuin muut, se kohottaa heidän itsetuntoa. Ihan samalla tavalla kuin esim. monet huonosti voivat suomalaisnuoret ottaa hampaisiinsa muslimit, se kohottaa heidän heikkoa itsetuntoa hetkeksi, mutta valheellisesti, eikä lopullisesti.
Kiitos muuten että myönnät että olen uskonnollisesti harmiton. Surku vain että et kykene näkemään että "****-maista" Islamia on paljon Jos ei kykene tutustumaan ja hakemaan ystäviä myös esim. muslimeista, silloin pysyy ennakkoluulot Islamista ja muslimeista ennallaan, kohoten ajan mittaan kiihkoisaan muslimi ja Islam vihaan. Kokemukset on aina opettavia. Pelkkä lukeminen ja kuvittelu ei opeta, se vaan lisää ennakkoluuloja entistä kireimmiksi.

------------------------------------------------------

 

2015-04-19

Uskonlahko ei ole sama asian valtio

Uskonlahko ei ole valtio. Uskonlahko on yksi monista uskonlahkoista jonkin valtion sillä, on siis sen valtion lakien alamainen. Uskonlahkoilla ei ole valtiollista oikeutta julistaa sotia, koska heillä ei ole armeijaa ja heillä ei ole omaa valtiota uskonlahkolleen. Esim. isis, ei he ole mikään yhtenäinen valtio, yksikään Islamin oppineista ei ole julistanut aseellista jihadia moniin vuosikymeniin. Isis toimii omaaloitteisesti, väkivaltaisesti ja tappavasti, omia etujaan katsoen. Mutta tätähän et sinäkään taida tietää, olet ehkä sinäkin hyvin kiihkoissasi isisin teoista ja koet sen Islamina koska tietosi ei riitä ymmärtämään Islamia. Islamissa on aina ensin jonkin oppineet kerrotava valtion päättäjälle että hän ehdottaa aseellista jihadia. Sitten on valtion päättäjällä viimeinen sana, laittaa ko jihadin päälle tai ei. Yleensä aseellista jihadia ehdotetaan silloin jos valtioon on hyökätty.

--------------------------------------------------

2015-04-19

Islam on rauhallinen ja hyvä

En ole koskaan väittänyt että "****-mainen" Islam on se ainoa ja oikea Islam. Monella muslimilla on hyvä ja ystävällinen tie mitä vaeltavat.
Mutta entäs te länsimaiset jotka sanotte isisin olevan sama kuin Islam, tehän se väitätte että tiedätte mikä mielestänne on oikea Islam.
Herää ajatus että se on ylipäätänsä sula mahdottomuus lukemattomille nuorille länsimaalaisille tietää Islamista yhtään mitään. Sen takia luette lehtiä ja saatte päähänne että isis on Islamin edustajia että se on sitä oikeaa Islamia
Mitä tulee imaameihin jotka tuomitsevat homoja sanoillaan, puhuu he kiihkeästi ja eivät sano kaikkea. Homous ei ole Islamissa kuolemalla tuomittavaa, Islamin mukaan monet sanoo että homoaktista saa kuolemantuomion. Mutta ei jos on homo ajatuksiltaan.
Mutta jos Koraania tarkkaan lukee, ei siellä sanota että Jumala käski ihmisten tappaa homoja. Ei. Siellä sanotaan että Jumala rankaisi irstaita ja väkivaltaisia yksilöitä jotka raiskasi miehiä. Siellähän sanotaan että Lootin mukana olevat kauniit enkeli-pojat ottettiin kiinni, siis nuo irstaat ja väkisinmakaajat.
En sille mitään voi että moni ihminen mielellään haluaa vallan ja maktin päättää ihmisten elämästä ja kuolemasta, oli sitten kysymyksessä joku imaami tai terroristi tai kuka tahansa vallankipeä yksilö tai ryhmä.
Jokaisen muslimin tulee Koraanin mukaan elää valtion lakeja noudatten, asui he missää maassa tahansa. 

-------------------------------------------------

2015-04-19

Ei kaikki jotka huutavat Jumalan nimeä pahojaan tehdessään ole uskovaisia

Niin, esim. he jotka huutaa "Herraa, Jahvea ja Allahia", tehdessään pahojaan, he yrittää peittää todellisen syyn pahoille teoilleen ja yrittävät saada esim. sinut uskomaan että he edustaa Islamia ja näkyvät saaneet sinut uskomaan sanaansa eikös vain. Miksi se on mielyttävämpää uskoa pahoja ihmisiä, kuin hyviä ihmisiä? Miksi pahuus kiehtoo niin monen mieltä tälläkin foorumilla? 

---------------------------------------------------

2015-04-19

Sukupuolinetraali avioliitto

Lapsen etu on että on rakastavaiset ja hyvät vanhemmat....Jos näin on, ei ole väliä onko vanhemmat heteropari tai homopari...Vanhempien kyky rakastaa lastaan ja toisiaan ja toimia yhteiskunnassa hyvin...on se seikka joka tekee heistä hyvät vanhemmat...Eikä siis vain ainoastaan että olisivat heteroja...Heterot ei ole kaikki hyviä ihmisiä toisilleen tai lapsilleen...joten se ei oikeuta millään tavalla suosimaan vain heteroja.

-----------------------------------------------------------

2015-04-19

Katso ensin omaan naamaasi

Eikös kannattaisi "katsoa ensin omaa naamaa"...ennenkuin alkaa vaatia muita muilta "maassa maan tavoin"...siis katsella hyvin tarkkaan onko itse "maassa maan tavoin" ..Tai väittävätkö peruskansalaiset kaikki että "maassa maan tavoin" kuuluu myös muukalaisvihamielisyys ja lapsellisesti ulkolaisten ainainen haukkuminen ja vihamielisyys ja rasismi???? ...Ei, kaikki tuo ei kuulu "maassa maan tavoin"...Mutta kun vaaditte "maassa maan tavoin" maahanmuuttajilta...niin vaaditte myös maahanmuuttajia elämään ja käyttäytymään huonoilla tavoillanne....Mutta ehkä vaatimuksenne johtuu siitä että ette ymmärrä omaa vihamielistä käytöstänne....Ajatelkaas vähän jos kaikki peruskansalaiset ja maahanmuuttajat ottaisivat oppia muukalaisvihamielisistä...niin mikä mellakka olisi koko Suomessa...kaaos...suuri kaaos. 

-------------------------------------------------

2015-04-19

Kiihkouskoisuus

Useat helluntalaiset on yhtä jyrkkiä, syrjiviä ja toisista pahaa puhuvia, kuin on ääri-islamistitkin.
Kaikki johtuu siitä, kun ovat menneet "rajan" yli, ylittäneet "rajan", menneet pois uskosta, tilalle heille tullut hirvittävä halua saarnata ja käännyttää muita uskoonsa. Eivät pahukset ymmärrä, että toisia moittimalla ja tuomitsemalla, he ei ketään käännytä uskoonsa. Normaali ihminen ei syrji muita, normaali ihminen elää rauhassa uskonsa kanssa.  

---------------------------------------------------------

2015-04-28

Ruotsin block-politiikka

Ruotsissa on blockpolitik. On 3 blockia, Alliansen, de Rödgröna ja Sverigedemokraterna.
Sverigedemokraterna on yksi blockeista...Sverigedemokrateilla ei Ruotsissa ole suurtakaan mahdollisuutta päästä valta-asemaan hallituksessa...koska he on yksinään...Jokainen block toimii omalla tavallaan...äänestävät yhdessä...pitävät yhtä toistensa kanssa...Sverigedemokraatit on yksinään blockissaan...I Allianssen on mukana 4 puoluetta...I De Rödgröna on mukana 3 puoluetta... Jokainen block toimii yhdessä...muita vastaan usein...Tämän takia Sverigedemokraatit on syrjässä ja heillä ei koskaan niin kauan kuin blockpolitiikka on... ole mitään mahdollisuutta nousta niin suureksi että he voittaisi sekä Allianssin ja de Rödgröna....Luulisin että se on hyvin harva joka ymmärtää Suomrssa tämän...etenkin nuorisi... että Ruotsin blockpolitiikka toimii blockittain...Puolueet ei toimi yksin useinkaan...Sverigedemokraateilla on sen verran paha politiikk... heillä ei ole mahdollisuuta mennä mukaan noihin muihin blockeihin...sillä blockpolitiikassa täytyy blockiin kuuluvat puolueet olla samoilla linjoilla politiikkansa kanssa aika paljon...Se on demokratiaa myös tuo blockpolitiikka...Saksassa taitaa olla myös blockpolitiikka...Blockit voi työskennellä yhdessä joissakin asioissa...tehdä sopimuksia oman blockinsa ulkopuolelle jos on tarvetta...Se on politiikkaa...blockpolitiikkaa...demokratiaa.

-----------------------------------------------------------------

2015-05-05

Ruotsin lehdistö ei mainitse etnistä alkuperää rikosuutisoinnissa

Tämän täytyisi kaikkien tietää...eikä nyt vaatia lehtiä kertomaan rikollisten etnisyyttä silloin kun kysymyksessä on arabi- ja tai muslimi- tai joku muu maahanmuuttaja- rikollinen...se kun päätettiin...että lehdistö ei enää sano..."en finne igen"...pätee myös...että ei kerrota muittenkaan etnisyyttä.

Miksi Ruotsin lehdistö ei mainitse etnistä alkuperää rikosuutisoinnissa.
Diplomaattina Ruotsin Suomen suurlähetystössä toiminut Risto Laakkonen kertoo YLEn radio-ohjelmassa Historiansarjoja: Raggarit, rasismi ja suomalaiset, miksi Ruotsin lehdet lakkasivat ilmoittamasta rikoksen tekijän kansalisuutta eli etnistä alkuperää vuonna 1970. Lehdet lopettivat kansalaisuuden ilmoittamisen Suomen suurlähetystön pyynnöstä. Suurelähtystö ja sanomalehtien päätoimittajat neuvottelivat tästä päätöksestä, koska Ruotsin lehdistössä oli paljon rikosuutisia, joissa kerrottiin suomalaisten maahanmuuttajien Ruotsissa tekemistä rikoksista. Tästä uutisoinnista oli Ruotsissa jo muodostunut sanaparsi "En finne igen".
Suurlähtystö vetosi lehdistöön, koska kansalaisuuden mainitseminen uutisoinnissa uhkasi vaikeuttaa suomalaisten maahanmuuttajien asemaa työelämässä ja yhteiskunnassa.
Pitää muistaa, että aina kun arvostellaan sitä, että lehdet Ruotsissa ja Suomessa eivät kerro rikoksentekijän etnistä alkuperää, niin lähtökohta syy tähän on alun perin suomalaisten maahanmuuttajien suojeleminen syrjinnältä Ruotsissa

http://mikkoahola.puheenvuoro.uusisuomi.fi/104918-miksi-ruotsin-lehdist%C3%B6-ei-mainitse-etnist%C3%A4-alkuper%C3%A4%C3%A4-rikosuutisoinnissa

http://areena.yle.fi/1-1448646

http://sv.wikipedia.org/wiki/Slagsm%C3%A5let_mellan_assyrier_och_raggare_i_S%C3%B6dert%C3%A4lje_197


-------------------------------------------------------------------------------

2015-05-08
Blockpolitiikka

Ruotsindemokraatitko kaikkein suurin puolue?  sd on suurinpiirtein yhtä pieni puolue kuin persut Suomessa, kannataus heliluu 15-16% välillä.
Täällä on blockpolitiikka.

De rödgröna 41,3% kannatus
Alliansen 39,9% kannatus
sd 15,3% kannatus
Fi 2,3% kannatus
http://svenskopinion.nu/Images/block150501.gif

sd ei ole mukana noissa kahdessa blockissa, joten heidän 15,3% kannatulsella ei pitkälle potkita, kun vertaa punaisten 41,3% ja sinisten 39,9%. Blockien prosenttiset kannatuksen on valtavan suuremmat mitä sd kannatus on. 
Muslimitkin tämän tietää Ruotsissa. Mutta monet suomalaiset Suomessa ei tiedä tätä, mutta silti ovat tietävinään sd suuruudesta paljon mukamas. 

-------------------------------------------------------

2015-05-08
Äärioikeistolaiset

Äärioikiestolaisissa on yksi suuri vika, puute, he ei ole kykeneviä erottamaan erilaisia muslimeja toisistaan. Noille ääripäille on kaikki muslimit samanlaisia, siis isis terroristeja. Ja tuosta näkee että äärioikeistolaiset liikkuu vähällä tiedolla, eivät ymmärrä. Sen takia he on vaarallisia. Etenkin kun jopa lapsetkin takertuu kiinni isisin oppeihin ja pitävät isis oppia oikeana Islamina, Tuostakin näkee että isis on hyvin puhunut, kun on saanut länsimaisia aikuisiakin ansaansa, puhumattakaan pikkupojista.

----------------------------------------------------

2015-05-08
isis ansaan menneet länsimaalaiset

Vielä vaikeampi on ymmärtää että länsimaisista eräät aikuiset ja pikkupojatkin, pitää isis oppia oikeana Islamina. Ja tuhat kertaa vaikeampi on ymmärtää eräitä länsimaalaisia aikuisia ja pikkupoikia, kun eivät ymmärrä että muslimeja on monenlaisia, he kun on vielä sen verran tietämättömiä että kuvittelevat kaikkien muslimien olevan isis terroristeja. Kuinka länsimaalaiset voi olla noin tietämättömiä, itse kehuvat aina olevansa parempia kaikessa mitä muslimit, mutta hyvin vähän näkyvät tietävän. 

--------------------------------------------------------------

2015-05-08
Rakkikoirat rätkättää, mutta eivät sentään pure

"Rakille" ei yleensä kannata vastata...Poikkeuksen voi joskus tehdä ja sanoa...että isis sai alkunsa eloon jääneistä sunnitaistelijoista...joita USA ja shiat yhdessä jahtasi ja tappoi aikoinaan...Siitä se alkoi...he halusi kostaa shioille ja valitettavasti ovat levinneet isoksi paskaläjäksi...Joku täällä väitti että isis on wahhabisteja...Isis on kaukana wahhabisteista myös...Wahhabistinen haara Islamista ei ole terrorismia ja viattomien tappamista...Wahhabisi on kova...mutta ei isis tyylinen raaka ja julma ääripäinen...Huutelevat "rakit" sanoo...että muslimit ei tiedä mitä Islam on..."Rakit" on tietävinään...Naurakaamme "rakeille"...ei lueta  "rakkien" kirjioituksia enää...Sana rakki on lähtöisin nikistä.

----------------------------------------------------------

 

2015-05-10
Vihakupla Suomessa

Professori vain huomauttaa kansalle että kansan keskuudessa on vihakupla joka vihaa eräitä maahanmuuttajia, etnisyyden ja tai uskonnon takia...Hyvähän se on, että kansaa valaistaan hieman kuplan vihasta,..Vihakuplaporukka tietenkin ensimmäisenä änkyttää vastaan...ja kertoo professorin mitättömyydestä ja kertovat ihaillen...ja uhoillen kuinka viisaita vihakuplaporukka on verrattuna professoriin

-------------------------------------------------------------

2015-05-12

Syrjintä

Toisten ihmisryhmien syrjijät olisi kitkettävä pois yhteiskunnasta...Homot ei sano pahaa muista ryhmistä...eivätkä syrji muita...Syrjintä on äärettömän alaarvoinen toimenpide joka näyttää syrjijän rappautuneen sielutilan...Toisia syrjivä on paljon huonompi mitä esim. homo on...Syrjijä ei halua antaa samoja ihmisarvoja kaikille ihmisille. Syrjijät tullaan joskus aikoinaan tulevaisuudessa kitkemään pois yhteiskunnasta...Miten? ..Kasvattamalla lapsia koulussa lähimmäisiään rakastaviksi...Se joka tekee vanhemmista hyvät vanhemmat...ei ole sukupuolesta...homoudesta tai heteroudesta kysymys...Hyvät vanhemmat kasvattaa lapsistaan hyviä ja lähimmäisiään rakastavaisia ihmisiä...Syrjijä ei ole hyvä vanhempi...syrjijä opettaa lapsiaan syrjimään muita...Se on huono ominaisuus syrjivissä vanhemmissa.

---------------------------------------------------------

2015-05-13

Koraanissa ja raamatussa hyviä ohjeita...

Sekä Koraanissa ja Raamatussa on hyviä ohjeita ihmisille...jos ihminen haluaa nähdä ne hyvät ohjeet...Moni nykyajan ihminen...sekä uskovainen ja uskomattomat...elävät kSekä Koraanissa ja Raamatussa on hyviä ohjeita ihmisille...jos ihminen haluaa nähdä ne hyvät ohjeet...Moni nykyajan ihminen...sekä uskovainen ja uskomattomat...elävät kuin viimeistä päivää...solvaavat toisiaan pahasti...Paljon parempi on olls ystävällinen ja lähimmäisiään rakastava ja Jumalaa rakastava jos uskovainen on...Eräät kuvittelee pahan olevan uskontoa...niin huono yleissivistys heillä on. uin viimeistä päivää...solvaavat toisiaan pahasti...Paljon parempi on olls ystävällinen ja lähimmäisiään rakastava ja Jumalaa rakastava jos uskovainen on...Eräät kuvittelee pahan olevan uskontoa...niin huono yleissivistys heillä on. 

----------------------------------------------------------

2015-05-14

Privatisointi...

Ruotsissa on enemmän privatisoituja kouluja kuin kunnallisia kouluja...Nämä privaati koulut on sellaisia että ne omistaa joku privaattihenkilö...joka päättää koulun voitosta...Millä tavalla nämä koulut saa voittoa? ..kaikki privaattikoulut saa valtiolta vuosittaisia avustuksia...monia miljoonia vuosittain voi saada yksi koulu...riippuen kuinka monta oppilasta heillä on ja monet näistä kouluista valikoivat oppilaansa...vaikka laki kieltää valikoinnin...sitä kiertävät...sanomalla että ei ole paikkoja auki jos sinne hakee oppilas joka ei miellytä heitä jollakin tavalla...Rahaa menee valtavasti privaattikouluihin ja samalla kunnankouluihin ei ole varaa panostaa paljoakaan rahaan vaikka tarve on huutava.
Ruotsissa on monen maalaisten kouluja...On suomalaisiakin kouluja...on muslimikouluja...on juutalaisia kouluja...kristittyjä kouluja ja niin edelleen...Koulut suljetaan jos niissä havaitaan suuria vikoja joita ei ole korjattu...Suomalaiset koulut panostaa aika paljon suomalaisuuteen ja suomalaiseen koulukuriin.
Ruotsissa ei ole ainoastaan enemmistö kouluista jotka on privaattien omistuksessa...näin on myös esim. päiväkotien kanssa, monien sairaaloitten, vanhusten hoitopaikkojej ja niin edelleen...kaikki privaatit omistajat haluavat kerätä suurimman mahdollisen voiton vuodessa...siksi vaikka saavat miljoonia avustuksia valtiolta...panostavat aika vähän firmaansa takaisin voitostaan.
Ruotsissa on pari kolme täysin privaatia koulua jotka perii vanhemmilat suuren vuotuisen rahasumman...mutta nämäkin koulut saa valtiolta avustusta jonkin verran...mutta ne on rikkaitten kouluja...tavallinen työläinen ei niihin lastansa voi laittaa...varat ei riittäisi...Niitäkin kouluja on kritisoitu...niissä on tapahtunut yhtä sun toista pahaa asiaa...sekä oppilaitten taholta ja opettajien. 

-------------------------------------------------

 

2015-05-18

Södertälje brottslighet.

Etsin teille luettavaa googlesta. Näistä linkeistä voitte etsiä ja lukea Södertäljen kristityistä ganstereista.
https://www.google.se/webhp?hl=sv&bt...lang_1sv,qdr:y
...https://www.google.se/webhp?hl=sv&bt...e+brottslighet
Ja tässä Södertäljen lehden, LT, artikkelikokoelma gangtereista.
http://lt.se/nyheter/gangsterkriget

----------------------------------------------------------

2015-05-18

Södertälge, brott, rautalangasta väännettynä

Rautalangasta väännettynä: Yleensä uskovaiset ei ole rikollisia.Useimmat rikolliset, oli he kristittyjä tai muslimeja, eivät ole enää uskovaisia kun rikoksia tekevät...Minä en ole koskaan kuullut että harras rikollinen olisi edelleenkin harras uskovainen. Rikollisuus ei ole sama kuin uskonto. Kaikki rikolliset toimivat uskontojen vastaisesti, ovat uskontojen mukaan syntisiä ja uskonnoistaan pois lähteneitä, vaikka papereitten mukaan edelleenkin ehkä kuuluvat uskontoihiinsa.

Vain tyhmä pitää rikollisia uskovaisina ihmisinä. 

---------------------------------------------------

2015-05-18

Rikolliset ei ole uskovaisia...

Aivan samalla tavalla rikollisten muslimien laita kuin kristittyjen rikollisten kanssa, eivät usko, kun rikoksiin sortuvat. Jotkut istuessaan vankilassa alkavat ajatella tekosiaan ja alkavat tutkia uskontoaan ja ehkä tulevat uskovaisiksi. 

-------------------------------------------------

2015-06-04

Šaria ja fiqh --> "Tie veden lähteelle" ​​tai "Jumalan laki"

Kun kerran pojat sekoittaa sharian Koraaniin, niin tässä pienen pieni opastus suomen kielisestä wikistä. Ote wikistä pitäisi valaista hieman  ja lisää tietoa sharuiasta löytyy googlaamalla.

Šaria (arab. شريعة‎, šarīʿa 'tie, polku') eli islamilainen laki on islamin mukaan Jumalan ihmisille antama muuttumaton laki. Vaikka itse šariaa pidetään islamilaisessa ajattelussa Jumalan säätämänä, on lain tulkinta ihmisten käsissä ja tämä tuo tiettyä väljyyttä. Toisaalta mitä yksiselitteisempi ja keskeisempiin lähteisiin – erityisesti Koraaniin – yksittäinen säädös perustuu, sitä vähemmän siihen jää tulkinnanvaraa.
Islamin lakia šariaa ei tule sekoittaa Koraanin lakiin. Koraani ei ole pyrkinyt luomaan yhtenäistä lakijärjestelmää, vaan se on vastannut satunnaisesti esiin tuotuihin kysymyksiin. Koraanissa mainitut määräykset koskevat lähinnä uskonnollisia velvollisuuksia, minkä lisäksi kirjassa on määritelty tarkasti perinnönjakoa, avioliittoa ja avioeroa koskevat asiat.
--- Fiqhiä pidetään yleensä lainoppineiston tulkintana Jumalan muuttumattomasta laista, šariasta, ja se on avoin muutoksille ja uusille tulkinnoille. Monet muslimit ovat kuitenkin sitä mieltä, että laki siinä muodossa kuin se esiintyy fiqh-kirjallisuudessa edustaa Jumalan lakia ja sitä ei tulisi muuttaa. Heidän näkemyksensä mukaan lain (tai sen tulkinnan) ei tule muuttua, vaan yhteiskunnan tulisi siirtyä lähemmäksi lain edustamaa ihannetta, ja he vastustavat usein voimakkaasti pyrkimyksiä muuttaa fiqhiä. Toisaalta monet muslimit katsovat, että fiqhin tulisi olla alituisesti muuttuva elävä lakikokoelma, koska yhteiskunnan mukana muuttuva laki mahdollistaa heidän mielestään paremmin sen, että ihmiset pystyvät elämään Jumalan tahdon mukaan

http://fi.wikipedia.org/wiki/%C5%A0aria

Sharia ja fiqh --> "vägen till vattenkällan" eller "lagen av Gud
http://sv.wikipedia.org/wiki/Sharia

------------------------------------------------------

2015-06-04.
Koraani on Jumalan sanaa, mutta samalla myös kertomuksia sen ajan elämästä ja tapahtumista

Koraani on Jumalan sanaa, mutta samalla myös kertomuksia sen ajan elämästä ja tapahtumista.
Koraani ei yksinään ole mikään lakikirja, jota olisi seurattava sanatarkasti, silloinhan ei muslimit voisi elää esim. länsimaissa ollenkaan, jolloin voisi aivan hyvin väittää että länsimaissa asuvat muslimit ei ole uskovaisia muslimeja kun eivät noudata Koraanin sanaa kaikessa.

--------------------------------------------------------

2015-06-05...
Djihad ilman valtion johtajan lupaa on kielletty sharian mukaan.
Djihad ilman vanhempien lupaa on kielletty sharian mukaan.
Djihad utan ledarens tillåtelse?
Det är inte tillåtet att göra jihâd utan ledarens tillåtelse, eftersom det är han som är tilltalad med att organisera djihâd. Att gå ut för att göra det utan hans tillåtelse är ett sätt att gå emot honom och det leder till kaos och skador som endast Allâh känner till.
Gällande frågan om det kan finnas något tillfälle då det är tillåtet att göra djihâd utan ledarens tillåtelse så ja, om fienden attackerar ett land så är det obligatoriskt för dem att försvara sig..
http://fatwa.se/fatwas/fiqh/djihad/regler-villkor/795-61ar-det-tillatet-att-gora-jihad-utan-den-muslimska-ledarens-tillatelse-finns-det-nagra-tillfallen-da-det-kan-vara-tillatet
-----------------------------------
Han räknas som olydig mot sina föräldrar och att vara olydig mot sina föräldrar räknas som en kabîra (en stor synd) och vad gäller hans martyrskap så har jag ingen kunskap om det, Allâh vet bäst. Men han räknas som olydig mot sina föräldrar och då kan man till och med säga att hans uppoffring inte är i enlighet med sharî´an så därför är han inte en som gör detta fî sabîlillah (för Allâhs skull).
http://fatwa.se/fatwas/fiqh/djihad/regler-villkor/92-58djihad-utan-foraldrarnas-tillatelse

------------------------------------------

2015-06-08

Tyhmä kysymys

Tyhmä kysymys: Miksi muslimit eivät murhaa Isiksen riviin lähtijöitä, kuten pilapiirtäjiä?
Viisas vastaus: Uskovaiset muslimit ja tapa muslimit, eivät ole terroristeja ja eivät ole murhanhimoisia, siksi he ei havittele murhata isisin mukaan aikovia nuorukaisia. Hehän joutuisi syytteeseen murhasta ja tuomittaisiin murhasta, esim. Ruotsissa, Suomessa ja niin edelleen.
Mutta terroristit murhaavat pilapiirtäjiä, koska ainoinaan ovat joutuneet ja tai antautuneet väkivaltaan ja terrorismiin. Ja ei välitä vaikka kuolevat itse murhia tehdessään.
Eivät todellakaan osaa erottaa tavallisia muslimeja eroon terroristeista? Edes heistä kirjoittaessaaan ja tai puhuessaan? 

-----------------------------------------------------------

2015-06-08

Äärikoistolaiset ja terroristit

99.999% ?-foorumin muslimeista kirjoittajista, on samaa maata terroristien kanssa, kummatkin puolustavat kynsin ja hampain terroristien tekoja ja sanoja, sanoen että terroristit on oikeita muslimeja ja että terroristien niin sanottu usko on se ainoa aito ja oikea Islam

-------------------------------------------------------

 

2015-06-15

Suomalaispojat kaikken maahanmuuttajakriittisimpiä...

Kansainvälinen vertailu: Suomalaispojat kaikkein maahanmuuttajakielteisimpiä
Monilla on valmius laittomaan yhteiskunnalliseen toimintaan.
Mistä on kyse?
* Suomalaiset pojat ovat maahanmuuttajakriittisimpiä.
* Tutkimuksessa oli mukana 38 maata.
* Joka kymmenes suomalaisnuori valmis laittomaan yhteiskunnalliseen toimintaan.
""Hyvinkin nopeasti saattaa isompi joukko nuoria olla kiinnostunut tällaisesta laittomasta toiminnasta.– Sakari Suutarinen""
""Konfliktien mahdollisuus kasvaa. – Sakari Suutarinen""
""Aina laman ja kriisin tullessa ääriliikkeet aktivoituvat. – Sakari Suutarinen""

http://yle.fi/uutiset/kansainvalinen...simpia/7591833

--------------------------------------------------

 

2015-06-15
Yritä hyväksyätoisten mielipiteet...

Toisten mielipieitä on hyvin vaikea hyväksyä aina :) Elämää opetelleet tietää, että kaikki kritikki on destruktiivistä, silti se on vaikeaa. Me ihmiset olemme sen verran heikkoja vielä psyykkisesti. Se on tavattoman vaikeaa olla kritisoimatta muita. Se on opeteltava ja vaikka opettelee opettelemistaan, silti joskus haksahtaa kritisoimaan. Sielumme, psyykkemme, henkisyytemme, on vielä sen verran heikko. Voi kulua tuhansia vuosia vielä ennen kuin ihmiset on kasvattaneet psyykkeään paremmaksi ja paremmaksi. Kukaan ei opeta sitä. On itse opeteltava. Maallinen "tavara" on kehittynyt, mutta ihmisen sisäinen tila on edelleenkin ennallaan.

-------------------------------------------------------

 

2015-06-15
Subjektiiviset kirjat...

Jos paljon on lukenut, monet monet kirjat, erona vain, että kirjailija on eri ihminen, silloin havaitsee, että monet kirjoittaa samasta asiasta, mutta eri sanoilla, ilmaisten itseään ja tunteitaan sanoilla, sanat jotka ovat hänen omat....kun taas toinen kirjoittaa eri sanoin siitä samasta asiasta omin sanoin. Silloin kymmeninen ja edelleen kymmenien kirjojen jälkeen alkaa valita mitä kirjasta ottaa vastaan ja mitä ei, sillä en minä ainakaan voi ammentaa kaikkea itselleni jokaista vivahdetta kaikkien mielipåiteistä. Tarkoitan, että aikanaan kyllästyy, vuosien vieriessä. Silloin useinkin avautuu näkökulma, että voi alkaa ajatella itse, tehdä omat mielipiteensä kaikesta, hiljakseen itselleen. Subjektiiviset tunteilut kirjamuodossa, avaa varmasti kirjailijan silmiä ja antaa kahisevaa taskuihin :)
Lukijat lukee oppiakseen jotain, jolleivat muulla tavalla opi. Kirjasta jää aina mieleen jotain ja kirjan tunteilu on tarttuvaa, tarttuvaa kuin jokin tartuntatauti. Toisin sanoen oma tunne-elämämme värittyy kirjailijan sanoilla. On hyvin helppoa alkaa ottaa todesta kaikki mitä subjektiivisen kirjan kirjoittaja tunteilee henkimaailmasta. On aiheellista lopulta pysähtyä ja miettiä ja kysyä itseltään, kuinka paljon on antanut noitten kirjojen värjätä ajatuksiaan ja tunteitaan.

----------------------------------------------

2015-06-15
Ei kaikki jotka huutavat Herraa, Jumalaa, ole hartaita uskovaisia...

Kyllä se niin on että ei kaikki jotka huutavat Jumalaa, toimi Jumalan sanan mukaan. He huutaa Jumalaa ajatellen kuulijoitten olevan tietämättömiä ja uskovan heidän Jumalan huutelujen takia olevan hartaita uskovaisia. Joitakin on helppo sumuttaa, etenkin jos he jo valmiiksi on sumutettu vihalla. 

------------------------------------------

2015-06-15
Kritiikki on aina negatiivistä ja destruktiivistä...

Kritisointi vaikuttaa olevan maailman laajuista. Ihmisillä on erittäin vaikeaa hyväksyä toinen toisiaan ja toistensa mielipiteitä.
Totta kai asiaa voi kritisoida, jos haluaa, mutta parempi on että ei kritisoi. Tarkoitinkin etupäässä sitä että toisen ihmisen kritisointi sille ihmiselle, on hyvin negatiivistä ja destruktiivistä kritiikkiä. Se kritiikki osoittaa että se kritisoiva ei pidä siitä jota kritisoi ja haluaa yrittää muutta sen toisen miepidettä, tai muuttaa koko ihmisen ajattelutapaa tai elämäntapaa, sellaisiakin kritisoivia on hyvin paljon maailmassa. He aiheuttaa paljon konflikteja ihmisten välille, he viljelee pahuutta ja pahansuopaa ympärilleen. Sellaisten ihmisten olemuksesta, eleistä jo näkee ja tuntee heidän negatiivisen energian, he imee itseensä toisten energiaa.
Lähimmöäisenrakkaus ja muu hyvyys, ystävällisyys, ei ole synonyymi kritisoinnin kanssa.
Jokainen kuitenkin itse päättää millä tavalla haluaa käyttäytyä muita kohtaan, ystävällisesti, tai esim. kritisoivana.
Jokaisen ihmisen sanat, kirjoitukset, kertoo millainen se ihminen on. Ihminen on sanojensa kaltainen.
Kun kirjoista annetaan lausuntoja, ei se varsinaisesti useinkaan ole kritiikkiä kirjoittajalle, annetaan vain lausunto kirjasta, se analysoidaan. 

-----------------------------------------------------

2015-06-16

Kritiikki

Kun ottaa vastaan kritiikkiä, on se näin: kiitos kritiikistä, katselen onko jotain mitä minä voisin muuttaa. :)
Vastakohta kritiille on hyväksyminen kaikelle mitä tapahtuu.
Sillä tapahtunutta ei voi muuttaa, se on tapahtunut, ollutta ja mennyttä.

Kritiikin antaminen on yksi destruktiisimmistä malleista mitä on.
Kritiikki on hyvin itsedestruktiivistä, se vahinhoittaa ihmistä psyykkisesti ja fyyssisesti, sillä ihminen ei voi hyvin kritisoidessaan, ei ole harmoonisesti tasapainoinen, kun tulee haluja kritidoida muita.

Maailma valitettavasti on täynnä kritiikkiä, kritisoime kaikkea mahdollista. Sisäisesti ihminen voi huonosti kun tuntee tarvetta kritisoida muita tai jotain, harvemmin ihminen on itse tietoinen miksi voi huonosti, miksi ei ole tyytyväinen muihin ihmisiin ja niin edelleen. Mieluummin ihminen syyttää muita jotka eivät elä heidän tavallaan ja ajattele heidän tavallaan.

Kaikki ei ymmärrä että muitten vaikeudet ja konfliktit näyttää usein poispääsyn vaikeuksista, opettavat, ovat siis opettavaisia. Kritiseeraamalla muita ottaa niin kuin oikotien parempaan päin, ymmärtämättä että kritiikki johuu omasta voinnista ja halusta muuttaa toisten ajattelutapaa ja elämäntapaa. Kaiken tuon sijasta olisi muutettava omaa elämäänsä ja ajattelutapaansa, parempaan suuntaan, sisäiseen harmoniaan.
Harmoniaa elämäänsä ei saavuteta kritisoimalla muita.

Kun kritiseeraa, silloin on odotuksia että kaiken pitäisi olla jollakin speciella tavalla. Joka kerta kun avaamme suumme, jätämme käyntikorttimme.

Jos välittäisimme koko ajan muitten heikkouksista ja niin edelleen, silloin "suuri työmme" on niin suuri että hukumme "suuren työmme" paljouteen. Meille ei riittäisi aikaa elää ja muuttaa itseämme paremmaksi. Voimme silloin erittäin huonosti.
Eikös tarkoitus kuitenkin ole että elää ja voi hyvin?

Kun katselee toisen puutteitten ohitse, silloin näkee myös sen ihmisen hyvät puolet ja varmasti löytyy myös sellaista jota voi "kehua" ja pitää hyvänä.

Elä omaa elämääsi. Anna sinun tavoitteesi olla vain sinun. Anna uskosi olla vain sinun usko. Anna sinun totuusesi olla vain sinun totuusesi. Anna nuitten pitää omansa. Acceptera toisten mielipiteet sata procenttisesti, äläkä vain 99,99%. Ei tarvitse olla samaa mieltä kuin muut, mutta opettele accepteeraamaan.

Ne ihmiset jotka jatkuvasti kritisoi muita, he on tavattoman onnettomia, he ei tykkää itsestään. Kun he kritisoi muita, kritisoi he oikeastaan itseään. Se on "spegeleffekt", reflektion.

Olisi opittava hyväksymään erilaisuudet. Monet haluaa että ympäristö voi huonosti heidän kritiikkinsa takia kun he kritisoivat muita ihmisiä. Miksi odottaa että muut onnistuvat kehityksessään kun et itsekkään ole vielä onnistunut siinä mitä vaadit muilta kritiikkisi kautta.

Kun sinua kritisoidaan, kiitä kritiikistä, Jos kritiikki ei osu sinuun, anna kritiikin mennä menojaan, unohda se.

----------------------------------------------------------

2015-06-18
Eu ja pakolaisuus statistiikka

alla olevassa linkissä näytetään kuinka paljon eri eu-valtiot sai asyyliä anovia ja kuinka monta asyylianomusta hyväksyttiin.

Sverige gav flest flyktingar asyl
http://www.europaportalen.se/2014/06...lyktingar-asyl

Seuraavassa linkissä näytetään kuinka monta kiintiöpakolaista eri eu-valtiot otti vastaan.

Sverige tar emot flest kvotflyktingar i EU
http://www.svt.se/nyheter/val2014/sv...lyktingar-i-eu

Ja seuraavassa linkissä kerrotan miten eu haluaisi Italian ja Kreikan pakolaisten jaon eu-maitten välillä ja miten haluavat jakaa lisää kiintiöpakolaisia jokaiselle eu-maalle.

Historiskt: Morot och piska ska fördela flyktingar mellan EU-länder
http://www.europaportalen.se/2015/05...llan-eu-lander

--------------------------------------------------------

2015-06-20
Kritiikistä

Maailma on täynnä kritiikkiä, mutta maailmaan mahtuu myös ilman kritiikkiäkin tai ainakin niin vähäisellä kritiikillä kuin vain mahdollista. Ilman kritiikkiä ihminen muuttuu rauhallisemmaksi ja saa harmoonisemman elämän, silloin on erittäin helppo hyväksyä muut ihmiset ja heidän mielipiteensä ja antaa heidän itse etsiä sitä mitä etsivät ja kohottaa henkistä olemustaan kykyjensä mukaan, silloin kun se sopii heille. Kaikki olemme maapallon asukkaita, yhtä hyviä ihmisiä ja täytyy osata  rakastaa kaikkia ja olla auttavainen, etenkin hädässä olevien auttamista.
Jokainen menee menojaan, aikanaan valmistautuu, opettelee ja niin edelleen. Kritiikin viljely ei ole auttavaa tai neuvovaa. Kritiikkissä kohotetaan aina etusormi pystyyn ja osoitetaan muita, ymmärtämättä, että todellisuudessa he osoittaa sormellaan itseään. kertovat itsestänsä, jättävät käyntikortin joka on negatiivinen.  Mielipiteitään tulee aina joskus vaihtamaan jonkin verran, se on kehitystä se, aika ja kokemukset kehittää. Tietenkin kritiikin saaja voi saada ahaa elämyksiä kritiikistä. Mutta mukavin tie oppia ja saada ahaa elämyksiä on kun ne tulee omalta itseltään, ymmärtää. Maailma on täynnä kritiikkiä vielä, se on opittua jo lapsesta lähtien.

Kommentit

Ladataan...