perjantai, 2. tammikuu 2015

Inl -2

2015-03-31

Kiihkouskoisuus

Useat helluntalaiset on yhtä jyrkkiä, syrjiviä ja toisista pahaa puhuvia, kuin on ääri-islamistitkin.
Kaikki johtuu siitä, kun ovat menneet "rajan" yli, ylittäneet "rajan", menneet pois uskosta, tilalle heille tullut hirvittävä halua saarnata ja käännyttää muita uskoonsa. Eivät pahukset ymmärrä, että toisia moittimalla ja tuomitsemalla, he ei ketään käännytä uskoonsa. Normaali ihminen ei syrji muita, normaali ihminen elää rauhassa uskonsa kanssa.      

--------------------------------------------------

2015-03-31

Paavola kiihkoilee

Paavolan mielikuvitus Islamista

Tuo Paavola se vaan kummittelee joka puolella omine tietoineen jotka perustuu hänen kristilliseen näkemykseen muista uskonnoista. Äärikristillinen näkemys, näkemys missä vain Paavolan oma uskonto ja Paavolan omat mielipiteet Islamista olisi ainoa totuus Islamista. Paavola kiihkoaa, koska ei voi sietää Islamia. Paavola ei ole Islamin tuntija, mutta se Hämeen-Anttila on Islamin tuntija. Paavolan mielestä kaikki on väärässä ja ainoastaan vain Paavola aina oikeassa. Ääriuskovaiset noin ajattelee, ei pelkästään ajattele, he tuo ääriuskonsa julistuksia julkisuuteen omalla nimellään, sen verran kiihkoissaan omaan uskoonsa he on.
Jos lähtee katselemaan Kristinuskoa samoilla perusteilla kuin Paavola kuvaa Islamia, niin Kristinusko on yhtä julma ja paha uskonto kuin Islam, jos ei osaa tulkita ja katsella missä yhteydessä ne jakeet on kirjoitettu.
Kannattaa luottaa tuhannen kertaa enemmän Hämeen-Anttilaan, kuin kristittyyn kiihkoilija Paavolaan.      

 

---------------------------------------------------

2015-04-19

Sukupuolinetraali avioliitto

Lapsen etu on että on rakastavaiset ja hyvät vanhemmat....Jos näin on, ei ole väliä onko vanhemmat heteropari tai homopari...Vanhempien kyky rakastaa lastaan ja toisiaan ja toimia yhteiskunnassa hyvin...on se seikka joka tekee heistä hyvät vanhemmat...Eikä siis vain ainoastaan että olisivat heteroja...Heterot ei ole kaikki hyviä ihmisiä toisilleen tai lapsilleen...joten se ei oikeuta millään tavalla suosimaan vain heteroja.

-----------------------------------------------------------

2015-04-19

Katso ensin omaan naamaasi

Eikös kannattaisi "katsoa ensin omaa naamaa"...ennenkuin alkaa vaatia muita muilta "maassa maan tavoin"...siis katsella hyvin tarkkaan onko itse "maassa maan tavoin" ..Tai väittävätkö peruskansalaiset kaikki että "maassa maan tavoin" kuuluu myös muukalaisvihamielisyys ja lapsellisesti ulkolaisten ainainen haukkuminen ja vihamielisyys ja rasismi???? ...Ei, kaikki tuo ei kuulu "maassa maan tavoin"...Mutta kun vaaditte "maassa maan tavoin" maahanmuuttajilta...niin vaaditte myös maahanmuuttajia elämään ja käyttäytymään huonoilla tavoillanne....Mutta ehkä vaatimuksenne johtuu siitä että ette ymmärrä omaa vihamielistä käytöstänne....Ajatelkaas vähän jos kaikki peruskansalaiset ja maahanmuuttajat ottaisivat oppia muukalaisvihamielisistä...niin mikä mellakka olisi koko Suomessa...kaaos...suuri kaaos. 

-------------------------------------------------

2015-04-19

Kiihkouskoisuus

Useat helluntalaiset on yhtä jyrkkiä, syrjiviä ja toisista pahaa puhuvia, kuin on ääri-islamistitkin.
Kaikki johtuu siitä, kun ovat menneet "rajan" yli, ylittäneet "rajan", menneet pois uskosta, tilalle heille tullut hirvittävä halua saarnata ja käännyttää muita uskoonsa. Eivät pahukset ymmärrä, että toisia moittimalla ja tuomitsemalla, he ei ketään käännytä uskoonsa. Normaali ihminen ei syrji muita, normaali ihminen elää rauhassa uskonsa kanssa.  

---------------------------------------------------------

2015-04-28

Ruotsin block-politiikka

Ruotsissa on blockpolitik. On 3 blockia, Alliansen, de Rödgröna ja Sverigedemokraterna.
Sverigedemokraterna on yksi blockeista...Sverigedemokrateilla ei Ruotsissa ole suurtakaan mahdollisuutta päästä valta-asemaan hallituksessa...koska he on yksinään...Jokainen block toimii omalla tavallaan...äänestävät yhdessä...pitävät yhtä toistensa kanssa...Sverigedemokraatit on yksinään blockissaan...I Allianssen on mukana 4 puoluetta...I De Rödgröna on mukana 3 puoluetta... Jokainen block toimii yhdessä...muita vastaan usein...Tämän takia Sverigedemokraatit on syrjässä ja heillä ei koskaan niin kauan kuin blockpolitiikka on... ole mitään mahdollisuutta nousta niin suureksi että he voittaisi sekä Allianssin ja de Rödgröna....Luulisin että se on hyvin harva joka ymmärtää Suomrssa tämän...etenkin nuorisi... että Ruotsin blockpolitiikka toimii blockittain...Puolueet ei toimi yksin useinkaan...Sverigedemokraateilla on sen verran paha politiikk... heillä ei ole mahdollisuuta mennä mukaan noihin muihin blockeihin...sillä blockpolitiikassa täytyy blockiin kuuluvat puolueet olla samoilla linjoilla politiikkansa kanssa aika paljon...Se on demokratiaa myös tuo blockpolitiikka...Saksassa taitaa olla myös blockpolitiikka...Blockit voi työskennellä yhdessä joissakin asioissa...tehdä sopimuksia oman blockinsa ulkopuolelle jos on tarvetta...Se on politiikkaa...blockpolitiikkaa...demokratiaa.

-----------------------------------------------------------------

2015-05-05

Ruotsin lehdistö ei mainitse etnistä alkuperää rikosuutisoinnissa

Tämän täytyisi kaikkien tietää...eikä nyt vaatia lehtiä kertomaan rikollisten etnisyyttä silloin kun kysymyksessä on arabi- ja tai muslimi- tai joku muu maahanmuuttaja- rikollinen...se kun päätettiin...että lehdistö ei enää sano..."en finne igen"...pätee myös...että ei kerrota muittenkaan etnisyyttä.

Miksi Ruotsin lehdistö ei mainitse etnistä alkuperää rikosuutisoinnissa.
Diplomaattina Ruotsin Suomen suurlähetystössä toiminut Risto Laakkonen kertoo YLEn radio-ohjelmassa Historiansarjoja: Raggarit, rasismi ja suomalaiset, miksi Ruotsin lehdet lakkasivat ilmoittamasta rikoksen tekijän kansalisuutta eli etnistä alkuperää vuonna 1970. Lehdet lopettivat kansalaisuuden ilmoittamisen Suomen suurlähetystön pyynnöstä. Suurelähtystö ja sanomalehtien päätoimittajat neuvottelivat tästä päätöksestä, koska Ruotsin lehdistössä oli paljon rikosuutisia, joissa kerrottiin suomalaisten maahanmuuttajien Ruotsissa tekemistä rikoksista. Tästä uutisoinnista oli Ruotsissa jo muodostunut sanaparsi "En finne igen".
Suurlähtystö vetosi lehdistöön, koska kansalaisuuden mainitseminen uutisoinnissa uhkasi vaikeuttaa suomalaisten maahanmuuttajien asemaa työelämässä ja yhteiskunnassa.
Pitää muistaa, että aina kun arvostellaan sitä, että lehdet Ruotsissa ja Suomessa eivät kerro rikoksentekijän etnistä alkuperää, niin lähtökohta syy tähän on alun perin suomalaisten maahanmuuttajien suojeleminen syrjinnältä Ruotsissa

http://mikkoahola.puheenvuoro.uusisuomi.fi/104918-miksi-ruotsin-lehdist%C3%B6-ei-mainitse-etnist%C3%A4-alkuper%C3%A4%C3%A4-rikosuutisoinnissa

http://areena.yle.fi/1-1448646

http://sv.wikipedia.org/wiki/Slagsm%C3%A5let_mellan_assyrier_och_raggare_i_S%C3%B6dert%C3%A4lje_197


-------------------------------------------------------------------------------

2015-05-08
Blockpolitiikka

Ruotsindemokraatitko kaikkein suurin puolue?  sd on suurinpiirtein yhtä pieni puolue kuin persut Suomessa, kannataus heliluu 15-16% välillä.
Täällä on blockpolitiikka.

De rödgröna 41,3% kannatus
Alliansen 39,9% kannatus
sd 15,3% kannatus
Fi 2,3% kannatus
http://svenskopinion.nu/Images/block150501.gif

sd ei ole mukana noissa kahdessa blockissa, joten heidän 15,3% kannatulsella ei pitkälle potkita, kun vertaa punaisten 41,3% ja sinisten 39,9%. Blockien prosenttiset kannatuksen on valtavan suuremmat mitä sd kannatus on. 
Muslimitkin tämän tietää Ruotsissa. Mutta monet suomalaiset Suomessa ei tiedä tätä, mutta silti ovat tietävinään sd suuruudesta paljon mukamas. 

--------------------------------------------------------------

2015-05-08
Rakkikoirat rätkättää, mutta eivät sentään pure

"Rakille" ei yleensä kannata vastata...Poikkeuksen voi joskus tehdä ja sanoa...että isis sai alkunsa eloon jääneistä sunnitaistelijoista...joita USA ja shiat yhdessä jahtasi ja tappoi aikoinaan...Siitä se alkoi...he halusi kostaa shioille ja valitettavasti ovat levinneet isoksi paskaläjäksi...Joku täällä väitti että isis on wahhabisteja...Isis on kaukana wahhabisteista myös...Wahhabistinen haara Islamista ei ole terrorismia ja viattomien tappamista...Wahhabisi on kova...mutta ei isis tyylinen raaka ja julma ääripäinen...Huutelevat "rakit" sanoo...että muslimit ei tiedä mitä Islam on..."Rakit" on tietävinään...Naurakaamme "rakeille"...ei lueta  "rakkien" kirjioituksia enää...Sana rakki on lähtöisin nikistä.

----------------------------------------------------------

 

2015-05-10
Vihakupla Suomessa

Professori vain huomauttaa kansalle että kansan keskuudessa on vihakupla joka vihaa eräitä maahanmuuttajia, etnisyyden ja tai uskonnon takia...Hyvähän se on, että kansaa valaistaan hieman kuplan vihasta,..Vihakuplaporukka tietenkin ensimmäisenä änkyttää vastaan...ja kertoo professorin mitättömyydestä ja kertovat ihaillen...ja uhoillen kuinka viisaita vihakuplaporukka on verrattuna professoriin

-------------------------------------------------------------

2015-05-12

Syrjintä

Toisten ihmisryhmien syrjijät olisi kitkettävä pois yhteiskunnasta...Homot ei sano pahaa muista ryhmistä...eivätkä syrji muita...Syrjintä on äärettömän alaarvoinen toimenpide joka näyttää syrjijän rappautuneen sielutilan...Toisia syrjivä on paljon huonompi mitä esim. homo on...Syrjijä ei halua antaa samoja ihmisarvoja kaikille ihmisille. Syrjijät tullaan joskus aikoinaan tulevaisuudessa kitkemään pois yhteiskunnasta...Miten? ..Kasvattamalla lapsia koulussa lähimmäisiään rakastaviksi...Se joka tekee vanhemmista hyvät vanhemmat...ei ole sukupuolesta...homoudesta tai heteroudesta kysymys...Hyvät vanhemmat kasvattaa lapsistaan hyviä ja lähimmäisiään rakastavaisia ihmisiä...Syrjijä ei ole hyvä vanhempi...syrjijä opettaa lapsiaan syrjimään muita...Se on huono ominaisuus syrjivissä vanhemmissa.

----------------------------------------------------------

2015-05-14

Privatisointi...

Ruotsissa on enemmän privatisoituja kouluja kuin kunnallisia kouluja...Nämä privaati koulut on sellaisia että ne omistaa joku privaattihenkilö...joka päättää koulun voitosta...Millä tavalla nämä koulut saa voittoa? ..kaikki privaattikoulut saa valtiolta vuosittaisia avustuksia...monia miljoonia vuosittain voi saada yksi koulu...riippuen kuinka monta oppilasta heillä on ja monet näistä kouluista valikoivat oppilaansa...vaikka laki kieltää valikoinnin...sitä kiertävät...sanomalla että ei ole paikkoja auki jos sinne hakee oppilas joka ei miellytä heitä jollakin tavalla...Rahaa menee valtavasti privaattikouluihin ja samalla kunnankouluihin ei ole varaa panostaa paljoakaan rahaan vaikka tarve on huutava.
Ruotsissa on monen maalaisten kouluja...On suomalaisiakin kouluja...on muslimikouluja...on juutalaisia kouluja...kristittyjä kouluja ja niin edelleen...Koulut suljetaan jos niissä havaitaan suuria vikoja joita ei ole korjattu...Suomalaiset koulut panostaa aika paljon suomalaisuuteen ja suomalaiseen koulukuriin.
Ruotsissa ei ole ainoastaan enemmistö kouluista jotka on privaattien omistuksessa...näin on myös esim. päiväkotien kanssa, monien sairaaloitten, vanhusten hoitopaikkojej ja niin edelleen...kaikki privaatit omistajat haluavat kerätä suurimman mahdollisen voiton vuodessa...siksi vaikka saavat miljoonia avustuksia valtiolta...panostavat aika vähän firmaansa takaisin voitostaan.
Ruotsissa on pari kolme täysin privaatia koulua jotka perii vanhemmilat suuren vuotuisen rahasumman...mutta nämäkin koulut saa valtiolta avustusta jonkin verran...mutta ne on rikkaitten kouluja...tavallinen työläinen ei niihin lastansa voi laittaa...varat ei riittäisi...Niitäkin kouluja on kritisoitu...niissä on tapahtunut yhtä sun toista pahaa asiaa...sekä oppilaitten taholta ja opettajien. 

-------------------------------------------------

 

2015-05-18

Södertälje brottslighet.

Etsin teille luettavaa googlesta. Näistä linkeistä voitte etsiä ja lukea Södertäljen kristityistä ganstereista.
https://www.google.se/webhp?hl=sv&bt...lang_1sv,qdr:y
...https://www.google.se/webhp?hl=sv&bt...e+brottslighet
Ja tässä Södertäljen lehden, LT, artikkelikokoelma gangtereista.
http://lt.se/nyheter/gangsterkriget

----------------------------------------------------------

2015-05-18

Södertälge, brott, rautalangasta väännettynä

Rautalangasta väännettynä: Yleensä uskovaiset ei ole rikollisia.Useimmat rikolliset, oli he kristittyjä tai muslimeja, eivät ole enää uskovaisia kun rikoksia tekevät...Minä en ole koskaan kuullut että harras rikollinen olisi edelleenkin harras uskovainen. Rikollisuus ei ole sama kuin uskonto. Kaikki rikolliset toimivat uskontojen vastaisesti, ovat uskontojen mukaan syntisiä ja uskonnoistaan pois lähteneitä, vaikka papereitten mukaan edelleenkin ehkä kuuluvat uskontoihiinsa.

Vain tyhmä pitää rikollisia uskovaisina ihmisinä. 

-------------------------------------------------------

 

2015-06-15

Suomalaispojat kaikken maahanmuuttajakriittisimpiä...

Kansainvälinen vertailu: Suomalaispojat kaikkein maahanmuuttajakielteisimpiä
Monilla on valmius laittomaan yhteiskunnalliseen toimintaan.
Mistä on kyse?
* Suomalaiset pojat ovat maahanmuuttajakriittisimpiä.
* Tutkimuksessa oli mukana 38 maata.
* Joka kymmenes suomalaisnuori valmis laittomaan yhteiskunnalliseen toimintaan.
""Hyvinkin nopeasti saattaa isompi joukko nuoria olla kiinnostunut tällaisesta laittomasta toiminnasta.– Sakari Suutarinen""
""Konfliktien mahdollisuus kasvaa. – Sakari Suutarinen""
""Aina laman ja kriisin tullessa ääriliikkeet aktivoituvat. – Sakari Suutarinen""

http://yle.fi/uutiset/kansainvalinen...simpia/7591833

--------------------------------------------------

 

2015-06-15
Yritä hyväksyätoisten mielipiteet...

Toisten mielipieitä on hyvin vaikea hyväksyä aina :) Elämää opetelleet tietää, että kaikki kritikki on destruktiivistä, silti se on vaikeaa. Me ihmiset olemme sen verran heikkoja vielä psyykkisesti. Se on tavattoman vaikeaa olla kritisoimatta muita. Se on opeteltava ja vaikka opettelee opettelemistaan, silti joskus haksahtaa kritisoimaan. Sielumme, psyykkemme, henkisyytemme, on vielä sen verran heikko. Voi kulua tuhansia vuosia vielä ennen kuin ihmiset on kasvattaneet psyykkeään paremmaksi ja paremmaksi. Kukaan ei opeta sitä. On itse opeteltava. Maallinen "tavara" on kehittynyt, mutta ihmisen sisäinen tila on edelleenkin ennallaan.

-------------------------------------------------------

 

2015-06-15
Subjektiiviset kirjat...

Jos paljon on lukenut, monet monet kirjat, erona vain, että kirjailija on eri ihminen, silloin havaitsee, että monet kirjoittaa samasta asiasta, mutta eri sanoilla, ilmaisten itseään ja tunteitaan sanoilla, sanat jotka ovat hänen omat....kun taas toinen kirjoittaa eri sanoin siitä samasta asiasta omin sanoin. Silloin kymmeninen ja edelleen kymmenien kirjojen jälkeen alkaa valita mitä kirjasta ottaa vastaan ja mitä ei, sillä en minä ainakaan voi ammentaa kaikkea itselleni jokaista vivahdetta kaikkien mielipåiteistä. Tarkoitan, että aikanaan kyllästyy, vuosien vieriessä. Silloin useinkin avautuu näkökulma, että voi alkaa ajatella itse, tehdä omat mielipiteensä kaikesta, hiljakseen itselleen. Subjektiiviset tunteilut kirjamuodossa, avaa varmasti kirjailijan silmiä ja antaa kahisevaa taskuihin :)
Lukijat lukee oppiakseen jotain, jolleivat muulla tavalla opi. Kirjasta jää aina mieleen jotain ja kirjan tunteilu on tarttuvaa, tarttuvaa kuin jokin tartuntatauti. Toisin sanoen oma tunne-elämämme värittyy kirjailijan sanoilla. On hyvin helppoa alkaa ottaa todesta kaikki mitä subjektiivisen kirjan kirjoittaja tunteilee henkimaailmasta. On aiheellista lopulta pysähtyä ja miettiä ja kysyä itseltään, kuinka paljon on antanut noitten kirjojen värjätä ajatuksiaan ja tunteitaan.

------------------------------------------

2015-06-15
Kritiikki on aina negatiivistä ja destruktiivistä...

Kritisointi vaikuttaa olevan maailman laajuista. Ihmisillä on erittäin vaikeaa hyväksyä toinen toisiaan ja toistensa mielipiteitä.
Totta kai asiaa voi kritisoida, jos haluaa, mutta parempi on että ei kritisoi. Tarkoitinkin etupäässä sitä että toisen ihmisen kritisointi sille ihmiselle, on hyvin negatiivistä ja destruktiivistä kritiikkiä. Se kritiikki osoittaa että se kritisoiva ei pidä siitä jota kritisoi ja haluaa yrittää muutta sen toisen miepidettä, tai muuttaa koko ihmisen ajattelutapaa tai elämäntapaa, sellaisiakin kritisoivia on hyvin paljon maailmassa. He aiheuttaa paljon konflikteja ihmisten välille, he viljelee pahuutta ja pahansuopaa ympärilleen. Sellaisten ihmisten olemuksesta, eleistä jo näkee ja tuntee heidän negatiivisen energian, he imee itseensä toisten energiaa.
Lähimmöäisenrakkaus ja muu hyvyys, ystävällisyys, ei ole synonyymi kritisoinnin kanssa.
Jokainen kuitenkin itse päättää millä tavalla haluaa käyttäytyä muita kohtaan, ystävällisesti, tai esim. kritisoivana.
Jokaisen ihmisen sanat, kirjoitukset, kertoo millainen se ihminen on. Ihminen on sanojensa kaltainen.
Kun kirjoista annetaan lausuntoja, ei se varsinaisesti useinkaan ole kritiikkiä kirjoittajalle, annetaan vain lausunto kirjasta, se analysoidaan. 

-----------------------------------------------------

2015-06-16

Kritiikki

Kun ottaa vastaan kritiikkiä, on se näin: kiitos kritiikistä, katselen onko jotain mitä minä voisin muuttaa. :)
Vastakohta kritiille on hyväksyminen kaikelle mitä tapahtuu.
Sillä tapahtunutta ei voi muuttaa, se on tapahtunut, ollutta ja mennyttä.

Kritiikin antaminen on yksi destruktiisimmistä malleista mitä on.
Kritiikki on hyvin itsedestruktiivistä, se vahinhoittaa ihmistä psyykkisesti ja fyyssisesti, sillä ihminen ei voi hyvin kritisoidessaan, ei ole harmoonisesti tasapainoinen, kun tulee haluja kritidoida muita.

Maailma valitettavasti on täynnä kritiikkiä, kritisoime kaikkea mahdollista. Sisäisesti ihminen voi huonosti kun tuntee tarvetta kritisoida muita tai jotain, harvemmin ihminen on itse tietoinen miksi voi huonosti, miksi ei ole tyytyväinen muihin ihmisiin ja niin edelleen. Mieluummin ihminen syyttää muita jotka eivät elä heidän tavallaan ja ajattele heidän tavallaan.

Kaikki ei ymmärrä että muitten vaikeudet ja konfliktit näyttää usein poispääsyn vaikeuksista, opettavat, ovat siis opettavaisia. Kritiseeraamalla muita ottaa niin kuin oikotien parempaan päin, ymmärtämättä että kritiikki johuu omasta voinnista ja halusta muuttaa toisten ajattelutapaa ja elämäntapaa. Kaiken tuon sijasta olisi muutettava omaa elämäänsä ja ajattelutapaansa, parempaan suuntaan, sisäiseen harmoniaan.
Harmoniaa elämäänsä ei saavuteta kritisoimalla muita.

Kun kritiseeraa, silloin on odotuksia että kaiken pitäisi olla jollakin speciella tavalla. Joka kerta kun avaamme suumme, jätämme käyntikorttimme.

Jos välittäisimme koko ajan muitten heikkouksista ja niin edelleen, silloin "suuri työmme" on niin suuri että hukumme "suuren työmme" paljouteen. Meille ei riittäisi aikaa elää ja muuttaa itseämme paremmaksi. Voimme silloin erittäin huonosti.
Eikös tarkoitus kuitenkin ole että elää ja voi hyvin?

Kun katselee toisen puutteitten ohitse, silloin näkee myös sen ihmisen hyvät puolet ja varmasti löytyy myös sellaista jota voi "kehua" ja pitää hyvänä.

Elä omaa elämääsi. Anna sinun tavoitteesi olla vain sinun. Anna uskosi olla vain sinun usko. Anna sinun totuusesi olla vain sinun totuusesi. Anna nuitten pitää omansa. Acceptera toisten mielipiteet sata procenttisesti, äläkä vain 99,99%. Ei tarvitse olla samaa mieltä kuin muut, mutta opettele accepteeraamaan.

Ne ihmiset jotka jatkuvasti kritisoi muita, he on tavattoman onnettomia, he ei tykkää itsestään. Kun he kritisoi muita, kritisoi he oikeastaan itseään. Se on "spegeleffekt", reflektion.

Olisi opittava hyväksymään erilaisuudet. Monet haluaa että ympäristö voi huonosti heidän kritiikkinsa takia kun he kritisoivat muita ihmisiä. Miksi odottaa että muut onnistuvat kehityksessään kun et itsekkään ole vielä onnistunut siinä mitä vaadit muilta kritiikkisi kautta.

Kun sinua kritisoidaan, kiitä kritiikistä, Jos kritiikki ei osu sinuun, anna kritiikin mennä menojaan, unohda se.

----------------------------------------------------------

2015-06-18
Eu ja pakolaisuus statistiikka

alla olevassa linkissä näytetään kuinka paljon eri eu-valtiot sai asyyliä anovia ja kuinka monta asyylianomusta hyväksyttiin.

Sverige gav flest flyktingar asyl
http://www.europaportalen.se/2014/06...lyktingar-asyl

Seuraavassa linkissä näytetään kuinka monta kiintiöpakolaista eri eu-valtiot otti vastaan.

Sverige tar emot flest kvotflyktingar i EU
http://www.svt.se/nyheter/val2014/sv...lyktingar-i-eu

Ja seuraavassa linkissä kerrotan miten eu haluaisi Italian ja Kreikan pakolaisten jaon eu-maitten välillä ja miten haluavat jakaa lisää kiintiöpakolaisia jokaiselle eu-maalle.

Historiskt: Morot och piska ska fördela flyktingar mellan EU-länder
http://www.europaportalen.se/2015/05...llan-eu-lander

--------------------------------------------------------

2015-06-20
Kritiikistä

Maailma on täynnä kritiikkiä, mutta maailmaan mahtuu myös ilman kritiikkiäkin tai ainakin niin vähäisellä kritiikillä kuin vain mahdollista. Ilman kritiikkiä ihminen muuttuu rauhallisemmaksi ja saa harmoonisemman elämän, silloin on erittäin helppo hyväksyä muut ihmiset ja heidän mielipiteensä ja antaa heidän itse etsiä sitä mitä etsivät ja kohottaa henkistä olemustaan kykyjensä mukaan, silloin kun se sopii heille. Kaikki olemme maapallon asukkaita, yhtä hyviä ihmisiä ja täytyy osata  rakastaa kaikkia ja olla auttavainen, etenkin hädässä olevien auttamista.
Jokainen menee menojaan, aikanaan valmistautuu, opettelee ja niin edelleen. Kritiikin viljely ei ole auttavaa tai neuvovaa. Kritiikkissä kohotetaan aina etusormi pystyyn ja osoitetaan muita, ymmärtämättä, että todellisuudessa he osoittaa sormellaan itseään. kertovat itsestänsä, jättävät käyntikortin joka on negatiivinen.  Mielipiteitään tulee aina joskus vaihtamaan jonkin verran, se on kehitystä se, aika ja kokemukset kehittää. Tietenkin kritiikin saaja voi saada ahaa elämyksiä kritiikistä. Mutta mukavin tie oppia ja saada ahaa elämyksiä on kun ne tulee omalta itseltään, ymmärtää. Maailma on täynnä kritiikkiä vielä, se on opittua jo lapsesta lähtien.

Kommentit

Ladataan...