2014-10-29
Vapaus kaikille

Jos haluaa olla vapaa, haluaa vapaiksi myös muut. (Simone de Beauvoir)

Miksi vaatia muita olemaan kuin sinä tai kuin oman maalaisesi? Miksi et salli kaikkien olla vapaita?

Jos olet itse vapaa, anna myös muitten elää vapaasti. Maahanmuuttajan ei tarvitse olla kuin sinä. Jokaisella on oma identiteetti, minulla, sinulla, maahanmuuttajilla, kaikilla.

Miksi haluat muitten olla kaltaisiasi? Oletko mieleltäsi ja ajatuksiltasi olevinasi se kaikkein parhain ihminen, jota maahanmuuttajien tulee matkia?
Maahanmuuttajan ei tarvitse alkaa matkia sinua.

Antakaamme siis kaikkien olla vapaita uskomaan miten itse haluavat, niin kauan kuin ei ketään muuta vahingoita uskollaan tai mielipiteellään.

Maailma on moninainen, ei kaikkien tarvitse ajatella ja uskoa kaikestaa samalla tapaa sinun kanssasi. Et ole maailman napa

Millainen maailma olisikaan jos kaikki olisi esim. narisevia ja muista valittelevia....

-----------------------------------------------

2014-10-30

Koraani vaikea ymmärtää...

Tietenkin olisin mieluummin laittanut tämän tuonne Maahanmuutto puolelle, mutta valitettavasti tämä kuuluu tänne Uskonto puolelle.
------
Islam on vaikeaa ymmärtää länsimaalaisille terroristien Islamin kannattajille

O....... kirjoitti: Jos he eivät noudata Koraania siten, kuten sen teksteissä kehotetaan, niin ikävä kyllä näin on. Se ei ole inhimillisesti ja moraalisesti väärin, mutta se on väärin sen uskonnon pyhän kirjoituksen mukaan.

Tuon lainauksen kirjoittaja moittii enemmistöä muslimeista, kun eivät toimi Koraanin "raakojen" sanojen mukaan.

Mutta miksi hän vaikenee enemmistöstä muslimeja jotka noudattavat Koraani positiivistä ja neutraalia sanoja?

Miksi kaikkien muslimien tulisi hylätä hyvyys ja vaipua pahuuteen?
Siksikö että he terrorismin komppaajat saisivat hyvällä omallatunnolla jatkaa muslimien mustamaalaamista ja terroristien kuten IS ja al-Qaeda tulkitsemaa raakaa Islamia, jolla he saisi pidettyä Islamin pahana, ikuisesti pahana.

Miksi sinä, he te, muslimeja vastustvat otatte huomioon vain Koraanissa olevat negatiiviset ayat? Miksi ette ota huomioon Koraanin positiivisiä ja neutraaleja ayoja?
Miksi ihannoitte vain negativiisyyttä Koraanissa? Miksi ihannoitte raakuutta? Miksi jätätte rakkauden ja hyvyyden pois? Edustatteko vain ja ainoastaan pahuutta maailmassa?

Kun ääri-islamistit, talebanit, IS ja muut kaltaisensa, eivät noudata positiivisiä kehoituksia Koraanista ja haditheista, niin eihän silloin hekään noudata Koraanin sanaa kokonaisuudessaan, koska hylkäävät hyvyyden ja ottavat vain esille pahuuden.

Eikös olisi jo aiheellista alkaa tehdä valinta ja hyväksyä hyvyys ja alkaa vastustamaan pahuutta, oli kysymyksessä mikä uskonto tahansa.
Elämme 2000 kaudella. Miksi eräät suomalaisetkin hyväksyy raakuuden hyvyyden sijalle, edelleenkin? Osoittaako se primitivisyyttänne, että olette edelleenkin menneitten aikojen primitiivisiä olioita joille raakuus on kaikki kaikessa?

Esim. Islam sanoo:

...älä tapa. ei pakkoa uskon asioissa, juutalaiset kristityt ja muut uskovaiset saman veroisia Jumalan edessä.....älä surmaa lapsia ja naisia...

....Muslimi saa hyökätä toisten kimppuun vain silloin kun heidän itsensä päälle on hyökätty. Aseellista jihadia saa siis käyttää ainostaan vain itsensä puolustamiseksi, tai esim. jos joku maa tai joku ryhmä hyökkää valtiosi kimpuun.....

....ja niin edelleen......

-------------------------------------------------

2014-11-10

Kiusaaja etsii itselleen nautintoa

Miksi kiusaajat etsii itselleen nautintoa esim. foorumeilta? Onko heillä heikko seksielämä, tai ovatko yksinäisiä ja sen takia etsivät ihmissuhteisiinsa nautintoa kiusaamalla muita? Jostain heillä täytyy olla puute kun hyvin himokkaasti etsivät nautintoa itselleen kiusaamalla muita. He tyytyy siis "sekunda" nautintoon verkossa.

He jotka joutuu eniten kiusaaajien uhreiksi on, uskovaiset ja maahanmuuttajat ja maahanmuuttajia puolustavat, ainakin näin on tällä IL-foorumilla.

Emme saa unohtaa myöskään sellaista seikkaa että usein lopulta kiusatuilta palaa päreet ja he antaa samalla mitalla ulos kiusaajilleen jonkin aikaa. Mutta lopulta kiusattu ymmärtää että ei kannata alentua kiusaajien tasolle.

Onko kokemuksia kiusaajista, siis henkilöihin, nikkeihin menevistä kiusaajista? Kertokaa kokemuksistanne.

-----------------------------------------------

2014-12-17

sd jahtaa nationella vähemmistöjä

sd ainoa politiikka on svenskhet, ruotsalaisuus...sd ei välitä enää vaalilupauksistaa...nyt heillä on vain yhden aiheen politiikka...Nyt sd hyökkää Ruotsin 5 nationella vähemmistön kimppuun...samer, finnar, tornedalingar, romer ja judar...ei ole ruotsalaisia sd mukaan...koska heillä on etuoikeuksia etnisyytensä takia...esim. kouluja, lastentarhoja, kirkkoja, synagoogeja, tulkkeja, hoitopaikkoja ja monet asiat he saa lukea omalla kielellään yhteiskunnassa...ja heillä on omat kulttuurinsa, omat kielensä, omat tapansa...sd ei hyväksy heitä ruotsalaisiksi.
Ruotsinsuomalaiset on mukana, sd haluaa pois suomen kielen...pois kaikki mikä osoittaa suomalaisuutta haluaa he kitkeä pois...
Noin siis tekisi sd jos heillä olisi mahti ja valta Ruotsissa.
Ja tietenkin siihen päälle he lopettaisi melkein kokonaan ottamaan vastaan pakolaisia. Kaikille jo maassa olijoille, siis maahanmuuttajille tulisi kovemmat olot. paljon kovemmat. Ruotsi alkaisi siinä pisteessä lähentelemään nazismia. Kaikki jotka ei olisi täysin assimiloituneet sd sanelemaan svenskhet/ruotsalaisuuteen, kokisi kuinka heitä jahdataan kaikkialla yhteiskunnassa.
Nyt kun Åkesson on poissa...on kielenkäyttö muuttunut...nyt näyttävät että ainoa heidän politiikka on nationella vähemmistöt ja pakolaiset...saada pois ne...tai assimilera heidät täysin Ruotsiin niin, että he on täysin ruotsalaisia ja ovat työntäneet pois kaiken omasta kulttuuristaan.

Martin Aagård om SD:s förändrade språkbruk och det omöjliga i att definiera ett folk
http://www.aftonbladet.se/kultur/aag...cle20029364.ab

Mitä mieltä on suomalaiset Suomessa tästä? Oletteko sitä mieltä että suomalaisten ulkomailla tulee unohtaa täysin pois suomalaisuutensa ja assimiloitua perheineen täysin, siis 100% uuteen valtioon? Pystyisittekö itse tekemään sen? Ette opettaisi lapsillenne suomea, ei mitään suomalaisuutta koskaan? Olisitteko tyytyväisiä sellaiseen politiikkaan ulkomailla? Ehkä se on vaikeaa laittaa siellä Suomessa itsensä ulkosuomalaisen tilanteeseen ja eläytyä siihen. Se kun on niin helppoa monille ajatella vain itseään.

----------------------------------------------------------

2014-12-19

Faktaa maahanmuutosta Ruotsissa.

Tähän avaukseen aioin silloin tällöin laittaa faktaa Ruotsin maahanmuutoista ja maahanmuuttoon liittyvistä asioista.

Kirjoitan jälleen vain sen takia kun palstalla eräät levittelevät omia kuvitelmiaan ja tai possunne tai ruotsalaisen pedofiilisivuston vääristeltyjä juttuja.

Palstalla alkoi taas huhu että afrikkalaisilla, somalaeilla ja arabeilla on tulkkeja ja oman kielisiä opettajia.

Tuosta väitteestä puuttuu se seikka Ruotsissa on tulkkeja kaiken kielisille. On myös monta suomen kielistä tulkkia, siinä missä muidenkin kielten tulkkeja.

Mitä tulee opettajiin, lasten omilla kielillä, se johtuu siitä että Ruotsissa on valtava määrä niin sanottuja vapaakouluja. Kaikki vapaa koulut saa avustusta siinä missä kunnallisetkin koulut. Vapaa kouluissa vain se ero että vapaa koulujen omistajat haluaa itselleen suuren vuotuisen voiton.

Ruotsissa on on arabian kielisiä, suomen kielisiä, hebreankielisiä, englannin kielisiä, ranskan kielisiä, ruotsin kielisiä ja niin edelleen, vapaakouluja. Kaikki nauttivat vapaudesta laittaa lapsensa mihin kouluun itse katsovat parhaimmaksi. Tämä on sitä oikeiston, sinisten laittamaa vapautta heidän 8 vuotisen hallinta kautensa aikana.

On siis tyhmää levitellä tällä palstalla väärä tietoa afrikkalaisten, arabien ja somalien kouluista ja tulkeista.
Ihminen joka tuollaista valhetta levittelee totuutena, on epäluotettava kuvittelija. Ihmettelen vain että muut palstalaiset uskoo moninikin keksimiin juttuihin 

--------------------------------------------------------------------

2015-03-23

Erilainen näkemys monella muslimien ja kristittyjen sanoihin

Miksi kritiikkiä tällä foorumilla annetaan eri tavalla islamuskovaiselle kuin kristittyuskovailelle?

Kun kristiyt kirjoittaa vanhoillista tekstiä raamatusta ja sen nojalla esim. syrjivät homoja ja toisien uskontojen edustajia ja ylistävät suunnattomasti valtion Ísrael oikeuksia harjoittaa aparheidsysteemiä palestiinalaisia kohtaan ja kuinka he näkee pahaa vain palestiinalaisissa mutta eivät mitään pahaa näe valtion Israelö touhuissa....ja niin edelleeen........
* Ateistit ja muut uskomattomat reagoitsevat kiihkeästi ja sanovat että kristittyt on pahoka ja taikauskoisia.

Kun on kysymys Islamista ja uskovaisista muslimeista, jotka vastustavat terrorismia ja fanaattisuutta...
* silloin hyökkää usein ḱristityt ja ateistit ja muut, kimppuun ja sanoo että ette ole muslimeja kun ette tee niin tai näin, he siis vakuuttavat kiven kovaan että vain terroristien ja kiivaitten fanaatikkojen Islamin tulkinta on se oikea Islam ja me muut eemme ole muslimeja sen takia kun emme ole väkivaltaisia uskossamme. Emme mukamas osaa uskontoamme kun emme ole terroristeja ja väkivaltaisia.

Tallä tavalla tällä foorumilla monet toimivat.

Miksi vastutatte kristittyjen fanaattisuutta?

Miksi haluatte kaikkien muslimen olevan terroristien kaltaisia? Johtuuko se omasta kieroontuvasta näkemyksestänne uskonnosta Islam? Näette vain pahan. Oletteko kykenemättömiä näkemään hyvää? Miksi näin? Johtuuko se vihastanne muslimeja kohtaan koska samaistatte ehkä kaikki muslimit terroristeiksi koska eräillä teillä on terroristien näkemys uskonnosta Islam?

Onneksi kuitenkin enemmistö esim. suomalaisista osaa erottaa terrorismin ja uskonnon Islam eroon toisistaan 

Odotan vastauksia ja mietteitä avauksestani. Mutta oletettavasti en monellekkaan tule kommentoimaan. Olen vain kiinnostunut kuulemaan, tietämään miten ajattelette, jos nyt uskallatte julkisesti vastailla kysymyksiini 
PS. islamofobiset maahanmuutto puolelta jätän oman onnensa nojaan, sillä he ei ole alttiita muulle tiedolle kuin vain väkivaltaiselle.

___________________________________________

2015-03-31

Maassa maan tavoin

Hihulit ja syrjivät muukalaisvihamieliset vaativat muita sopeutumaan...

Hihulit ja syrjivät vaativat muita sopeutumaan omaan uskontoonsa, kulttuuriinsa, pukeutumiseen, kieleen, käytökseen, sekä hyvään että huonoon käytökseen 

Hihuleita on joka uskonnossa, kuten esim. Kristinuskossa ja Islamissa. Mutta hihulit ei edusta uskontojaan, he edustavat omia mielipiteitään miten muitten tulisi elää ja olla, ei se sellainen ole uskontoa, vaikka lapset ja lapsekkaat nuoret niin kuvittelevatkin.

Tapakristityistä esim. monet vaatii eräitten ateistien tavoin että esim. maahanmuuttajien tulee elää "maassa maan tavoin". Ok. eräitten peruskansalaisten tapoihin kuuluu esim. huudella hävyttömästi muille, syrjiä poikkeavia, sortaa ja meluta ja niin edelleen. Tapoja ne nekin on, negatiivisiä tapoja. "Maassa maan tavoin", maahanmuuttajat oppii peruskansalaisilta tuollaista negatiivisyyttä lisää oman negatiivisyytensä lisäksi.

Peruskansalaiset eräät heistä, ajatelkaa miten itse käyttäydytte reaalimaailmassa ja verkossa? Käytöksenne täytyy kuulua myös sanontaan "maassa maan tavoin". Tai odotatteko että maahanmuuttajat olisi paljon sivistyneempiä ja empaattisempia mitä peruskansalaiset on? Eräät peruskansalaiset vaatii maahanmuuttajia soputumaan, mutta vain hyvällä tavalla, eivät halua että maahanmuuttajat ottavat oppia eräitten peruskansalaisten käytöstavoista esim. verkossa, kun huutelevat hävyyttömyyksiä, rasistisia sanontoja ja muuta sellaista vähemmän mukavaa.

Jos siis "maassa maan tavoin", niin silloin maahanmuuttajat voisi ihan hyvin sopeutua verkon negatiivisten muukalaisvihamielisten tyyliin, sillä muukalaisvihamielisethän ne etupäässä on he jotka hoilaavat, "maassa maan tavoin" 

Tässä hieman öisiä mietteitä, mietteitä negatiivisestä käytöksestä. Eikös se olisi paljon parempi jos muukalaisvihamieliset yrittäisi omalla käytöksellään näyttää, mikä on hyvää käytöstä, mikä on "maassa maan tavoin", sillä eihän tuo muukalaisvihamielyys ole "maassa maan tavoin", koska vain pieni lauma, suurimmaksi osin lapsia ja teinejä ja eräät "syrjiytyneet" aikuiset, on muukalaisvihamielisiä, sillä suurin osa kansasta ei ole muukalaisvihamielisiä, joten muukalaisvihamielisten rasistinen ulosanti ja vaatimus "maassa maan tavoin" ei olekkaan "maassa maan tavoin" 


------------------------------------------------

2015-04-14

Kaikkea tulkitaan


Kaikkea tulkitaan, se on mielipiteeni. Kaikkea mitä toiset ihmiset puhuu tai kirjoittaa, tulkitsee kuuntelija, lukija omalla tavallaan. On hyvin vaikea puhua ja tai kirjoittaa niin, että kaikki ymmärtäisi 100% varmuudella mitä puhuja ja tai kirjoittaja tarkoittaa.

Tästä varmasti johtuu monet riidat ja kiistat, väärinkäsityksistä tulkintojen takia.

Herää kysymys, miksi se on niin vaikeaa kysyä puhujalta, kirjoittajalta, " mitä tarkoitat tuolla tai tuolla"? Kysymällä ja kysymällä ja edelleen kysymällä ehkä lopulta selviäisi, mitä puhuja, kirjoittaja tarkoittaa. Jos kysyy, silloin puhuja ja tai kirjoittaja voi kertoa enemmän, eri sanoin, mitä hän tarkoittaa.

Me ihmiset olemme ajattelevia ja tulkitsemme kuulemamme ja näkemämme ja niitä tulkintoja yhdestä lauseesta, voi olla satoja eri tulkintoja. Sillä tyydymme harvoin siihen mitä toinen sanoo, haluamme repiä sen toisen puheen, kirjoituksen satoihin sirpaleihin. Mitä siitä syntyy? Useimmiten riitaa ja riehumista.

En väitä itse olevani parempi kuin muut. Olen samanlainen, tulkitsen paljon. Jälkeen päin useimmiten ymmärrän tehneeni niin, mutta tekemäänsä ei voi tehdä tekemättömäksi. Herkkäsieluiset loukkaantuu helposti. Siksi olisikin hyvä jos osaisin jakaa ajatuksiani niin, että en loukkaisi muita ajatuksillani. Helppoa se ei ole.

Mitä tuumaatte? Onko helppoa keskustella vieraitten ihmisten kanssa netissä?
Sanotteko mitä sylki tuo suuhunne?
Osaatteko sanoa niin, että ette loukkaa koko ajan muita sanoillanne?

Sillä "varomaton sana voi tehdä sinulle suurta vahinkoa."

Eikö henkisen ihmisen käyttäytymisen pitäisi jo olla sellaista, että osaa olla "viisas" puheissaan toisten kanssa?

Blaa blaa blaa, tätä voisi jatkaa sivukaupalla, sanahelinää ja kysymyksiä ja ajatuksia tulkitsemisesta ja tulkitsemisen haitoista......      

--------------------------------------------------------

2015-04-14

Islam ei ole sama kuin terrorijärjestö isis

Sain halun tehdä aloituksen kirjoittamastani vastauksesta eräälle, joka väitti uskonnosn Islamin olevan sama kuin isis. Tässä hieman tietoa. Kommentoikaa jos kiinnostaa. Elämänkatsomus puolella hyvin hiljaista, mutta aion silti yrittää.

Maailmassa on monia miljardeja muslimeja, vertaa isis-terroristien lukumäärään.

Isis lähtökohta, alku:

Isis sai alkunsa niistä irakilaisista taistelijoista jotka taistelivat USAata ja Irakin shioja vastaan. Jälkeenpäin on isis vetänyt puoleensa harhaanjohdettuja nuorukaisia. Tämän kun tietää, silloin tietää myös, että isis ei edusta uskontoa Islam. Melkein kaikki maailman muslimijärjestöt on tuominneet isisjärjestön, kukaan heistä ei ole isisin puolella. Joten miten voi kukaan olla niin yksinkertainen, että sanoo isisterroristien edustavan uskontoa Islam? Tuollainen ajattelu on yhtä alhaista kuin isis terroristien ajattelutapa. On vaikea ymmärtää, että länsimaiset menee lankaan ja alkavat uskoa isisterroristeja. Se on tyhmyyden merkki. Vaikka pelosta vapisittekin, on se silti tyhmää alkaa uskoa terroristeja.

Isis ei edusta uskontoa Islam. Jos isis edustaisi uskontoa Islam, silloinhan kaikkialla maailmassa jokaisessa muslimivaltiossa olisi hallitsijat ja kansalaiset jotka edustaa isis-terroristeja, lähettäisivät sotilaitaan sotimaan isissin riveihin. Mutta näin ei ole nyt eikä ole ollut aikaisemminkaan. Päin vastoin, suurin osa maailman muslimeista ja muslimivaltioista vastustaa isis.

Kun väittää isisin olevan sama kuin uskonto Islam, ei voi todeta muuta kuin, että yleissivistys, tieto, on hyvin alhaista, mutta noin ajatteleva ei ole ainoa, heitä on monta, joilla on heikko tieto uskonnosta Islam. Eivät ota kantaa koko maailman muslimeihin ja heidän uskoonsa. He näkevät lehdeissä juttuja terroristien karmeista teoista. Sana Islam on terroristit laittaneet terroristijärjestönsä nimeksi. Se on tehnyt vaikutuksen heihin. Ajattelevat nyt, että isis on Islam.

Vaikka isis huutaa Allahia tehdessään pahoja tekoja, ei silti kaikki jotka huutavat Herraa, Allahia, jahvea, nimeä, edusta uskontoja. He edustaa poliittista ideologiaansa, jota he vievät eteenpäin yrittämällä sekoittaa uskonto Islam mukaan terrorismiinsa. Vähätietoiset uskonnosta Islam, kääntyy hyvin herkästi terroristien mielipiteisiin ja luulottelevat isisn edustavan uskontoa Islam.

Kysymys, onko uskonnossa Islam toisenlainenkin haara? 

Toisenlainenkin haara? Tarkoittavat onko uskonnossa Islam toisiakin haaroja isisin lisäksi.
Uskonnossa Islam ei ole haaraa jonka nimi on isis.
Sen sijaan uskonto Islam sisältää esim. haarat, sunni ja shia ja siihen päälle muutama pieni haarautuma, esim. sufismi.

Islamin vastustajat + terroristit = smat ajatukset

Jos vähänkin on tietoinen uskonnoista, tietää, että esimerkiksi Islam ei kannata terrorismia eikä väkivaltaa, kuten ei kannata Kristinuskokaan. Se tahtoo vain olla niin, että Islamin vastustajat ja muslimien vastustajat, kaivavat esille jakeita, irroittavat ne kokonaisuudesta ja niitten nojalla sanovat Islamia väkivaltaiseksi. Isis yrittää tehdä samalla tavalla. Tässä suhteessa isis ja uskonnon Islamin vastustajat on samanlaisia, kiihko suuri on väkivaltaisuuksiin ja eivät osaa lukea Koraania :)

Kysymyksiä?

Oletteko koskaan lukenut uskontojen historiaa?
Onko teille opetettu koulussa, että isis on sama kuin uskonto Islam?
Vai tuleeko uskonto Islam tietonne terroristeilta?

Minä?

Se mikä olen ei ole tämän aiheen teema. Kysymys ei ole minusta. Minä en keskustele itsestäni. Ei täällä näy muutkaan keskustelevan itsestään. Et sinä etkä muutkaan keskustele ja anna tietoja itsestänne muille. Niin miksi minä tekisin sen?
Luuletteko kaikkien jotka tietävät Islamista, olevan muslimeja? Etkekö tiedä, että maailmassa on paljon lukeneita ihmisä jotka on opiskelleet uskontojen historiaa, tai vain muuten ovat keränneet tietoa itselleen, esim. uskonnosta Islam?

---------------------------------------------------------

2015-05-03

Pelokkaitten kuvitelma: "rajat auki" afrikan pakolaisille


Tässä hieman pelokkaiten pelkääviin kirjoituksiin päinvastainen rohkea kirjoitus 

Foorumeilla nyt kirjoittelevat, että nyt aukaistaan rajat ja afrikan pakolaisia alkaa tulvia vuosittain Suomeen 20 000 - 30 000

Nuo luvut on sen bloggaajan lukuja. Nyt näkyvät laittavan karmeita lukuja esille pelotellakseen herkät suomalaiset pelkotilaan suurilla pakolaisluvuillaan.
Hyvät lukuijat, osatkaa ottaa huomioon että mitään pakotteista päätöstä ei ole eu vielä tehnyt pakolaisuusasiasta. On vain ehdotuksia ja ehdottavia vaatimuksia.

--    ---    ---      --     ---
* Eu-maitten rajoja halutaan alkaa vartioimaan entistä enemmän.

* Halutaan että kaikki eu-valtiot ottaisi osaa ihmishenkien pelastamiseen välimerellä.
(Ruotsin on jo päättänyt alkaa pelastustyötä välimerellä
http://sverigesradio.se/sida/artikel...rtikel=6155346)

* On myös ollut puhetta että laivoja tuhottaisiin Libyassa jotta salakuljettavat ei pystyisi toimimaan yhtä paljon kuin nyt.

* Ehdotuksia että jokaisen valtion tulisi lain nojalla antaa kovat rangaistukset salakuljettajille.

* On ehdotettu myös että pakolaiset afrikassa voisi saada hakea asyyliä esim. omissa maissaan, jolloin se vähentäisi laittomien pakolaisten tulvan eurooppaan.
OBS. ottakaa myös huomioon että läheskään kaikki hakijat ei saisi asyyliä.

* Ehdotus on että kaikkien eu-valtioitten pitäisi ottaa vastaan pakolaisia, jotta valtiot, esim. Ruotsi ja Saksa säästyisi vähemmällä.
-   --      ---     ---

On ymmärrettävä myös että kaikki pakolaiset jotka itse oma-aloitteisesti pakenevat eurooppaan, saa salakuljettajilta apua, joten tästä jo voi päätellä että vain he joilla on varaa pakenevat eurooppaan.
Köyhät, varattomat ei voi paeta kauas kotimaastaan.

Mitään lukumäärää tai prosenttilukua ei ole määrätty eu-valtioden pakolaisten vastaanottoluvuksi.

Oma mielipiteeni on että integraionspolitiikassa olisi paljon parantamista, ainakin Ruotsissa. Niin kauan kuin valtio ei tee parannuksia, jotta pakolaisilla olisi täällä hyvät olot, ei integrationspolitiikka toimi hyvin.
Tietenkin pakolaisten on parempi elää euroopassa, kuin omissa kotimaissaa, se on totta. Mutta pelkkä sosiaaliavustus ei riitä että ihminen intergoituu. Tarvitaan paljon muuta, sellaista johon esim. Ruotsi ei ole kyennyt, tai pikemminkin halunnut. Se on sitä oikeiston politiikkaa täällä. Oikeisto hallitsi 8 vuotta Ruotsia, pakolaispolitiikka ja sen toimet on oikeistohallituksen tulos. Kun tehdään Ruotsin tavoin, en tarkoita sitä että on otettu vastaan paljon pakolaisia, tarkoitan sitä että läheskään kaikista pakolaisista ei ole pidetty huolta. Jo tänne saapuessaan saa pakolaiset mennä minne itse haluavat asumaan, jolloin sellainen toiminta tekee sen että pakolaiset asettuvat samoille seuduille asumaan, koska se on vapaaehtoista ja ihminen hädässä ja vieraassa valtiossa tietenkin tuntee olonsa turvallisemmaksi muitten pakolaisten läheisyydessä. Ruotsi viime vuosina sanonut että jokaisella ihmisellä on oikeus asettua asumaan minne tahansa Ruotsissa, myös pakolaisilla. Siitä seuraa siis sekä hyvää että vähemmän hyvää.

http://www.europaportalen.se/2015/04...tingmottagning

http://www.europarl.europa.eu/sides/...DOC+XML+V0//SV

http://www.europaportalen.se/2015/03...-pa-ambassader

Rajat ei ole auki nyt, eikä rajoja aukaista tulevaisuudessakaan, päin vastoin, euroopan rajoja haluaa eu vahtia entistä tarkemmin. 

-------------------------------------------------------------------------

2015-05-18

Isis tarjoaa synninpäästöä kriisissä oleville nuorille, MUKAMAS

Alla olevalla tavalla kertoo irakilainen isisiä tutkiva.

Isis tarjoaa synninpäästöä kriisissä oleville nuorille
Al-Hashimi on havainnut rekrytointiprosessissa viisi vaihetta. 

Ensin etsitään sopiva kohde esimerkiksi kulttuurikeskuksesta, kuntosalilta tai sosiaalisesta mediasta. Tavallisimmin kyse on 18-25-vuotiaasta nuoresta, jolla on ongelmia yhteiskuntaan sopeutumisessa tai esimerkiksi heikko uskonnollinen peruskasvatus. 
-Jos ihminen kokee tehneensä syntiä esimerkiksi juomalla alkoholia tai harrastamalla aviotonta seksiä, Isis esittää järjestöön liittymistä ainoana tilaisuutena synninpäästöön. 

- Toisessa vaiheessa järjestö suunnittelee, miten kohdehenkilö saadaan radikalisoitua. Keinoina käytetään uskonnosta keskustelemista erityisesti tunnetasolla sekä esimerkiksi kuvia ja videoita muslimien alistamisesta. Tavoitteena on saada henkilö inhoamaan ympäröivää yhteiskuntaa ja elämäänsä siinä.

-Kolmannessa vaiheessa alkaa al-Hashimin mukaan ideologinen koulutus. Värvättävä eristetään sekä ideologisesti että sosiaalisesti, ja hänelle opetetaan puolustuskeinoja ulkopuolisia vastaan. 

-Neljännessä vaiheessa kohteelle etsitään tehtävä järjestön sisällä. 
-Jos ihmisellä on jo osaamista, eli hän on vaikka insinööri, Isis kannustaa jatkokouluttautumiseen ja tarjoaa taloudellista tukea. Jos ammattia ei ole, hänet opetetaan esimerkiksi ampumaan tai rakentamaan pommeja. 

- Neljä ensimmäistä vaihetta tapahtuu kunkin värvättävän kotimaassa. 

- Viidettä vaihetta al-Hashimi kutsuu kuljettavaksi osaksi. Värvättävää pyydetään katkaisemaan siteet aiempiin kouluttajiinsa, ja hänet eristetään yhteiskunnasta kokonaan. Sitten hänet siirretään konfliktialueelle. 
- Al-Hashimin mukaan Isisissä ollaan hyvin perillä kustakin kohdemaasta. 
-He tietävät esimerkiksi, ettei perhekään voi estää yli 18-vuotiasta katoamasta.

- Al-Hashimin mukaan paikallisista Isis-jäsenistä noin 30 prosenttia on liittynyt järjestöön ideologian vuoksi, loput pelon tai pakon edessä. Sen sijaan eurooppalaisista joka ikinen on alueella vapaaehtoisesti. 

Al-Hashimin mukaan paras keino puuttua värväystoimiin on seurata rekrytoinnin neljää ensimmäistä vaihetta. Lähi-idän asiantuntijat voivat auttaa viranomaisia värväysyritysten tunnistamisessa. 

-Tärkeää on ennen kaikkea ymmärtää, miten järjestö toimii. Isis valitsee partnerinsa erittäin tarkasti ja tietää, missä käy radikaaliin islamismiin suuntautuneita ihmisiä. 


http://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/a...omesta/5091782

-----------------------------------------------------------------------

2015-05-31

Koraanin sanojen vääristelemisestä


Koraanissa ei puhuta vääräuskoisista. Koraani mainitsee erikseen, juutalaiset, kristityt ja uskomattomat.

Monet Islamia ja muslimeja vihaavat kääntävät omin sanoin sanan, uskomattomat, vääräuskoisiksi. Mielessään, ajatuksissaan, voi kuka tahansa ajatella uskomattomia myös vääräuskoisiksi, ja alkaa julistaa sitöä mielipidettään totuutena kuinka mukamas muslimeja kehoitetaan Koraanissa tappamaan vääräuskoiset.


Mitä Koraani sanoo tuollaisista vääristetyistä Koraanin sitaateista?

[3:77] Katso, heidän joukossaan on sellaisia, jotka puhuessaan vääristelevät Pyhää kirjaa, jotta te luulisitte Pyhän kirjan sanoiksi sellaistakin, mikä siihen ei sisälly; he sanovat: »Se tulee Jumalalta», vaikka se ei tule Jumalalta, ja vedoten Jumalaan he valehtelevat vastoin parempaa tietoaan.

”Bland dem finns helt visst de som lindar sina tungor om Skriften för att ni skall tro att [deras förvrängda ord] är hämtade ur Skriften, fastän de inte är hämtade ur Skriften; och de säger: “Detta är från Gud”, fastän det inte är från Gud. Och så säger de om Gud mot bättre vetande det som inte är sant.” Koranen, sura 3, vers 78Käskeekö Koraani tappamaan "vääräuskoiset?"

Islam ei käske tappamaan vääräuskoisia. Koraanissa ei edes mainita sanaa, vääräuskoinen.

Koraani mainitsee, ”Ahl al-Kitab” eller Bokens Folk, kirjan kansat, kristityt, juutalaiset ja joskus uskomattomat.

[2:62] (Koraaniin) uskovat ja myÖskin ne jotka ovat juutalaisia, kristittyjä, saabalaisia, jos he uskovat Jumalaan ja Viimeiseen päivään ja elävät hurskaasti, saavat totisesti palkkansa Herransa luona; ei mikään pelko valtaa heitä, eikä heidän tarvitse murehtia.

”De som tror [på denna Skrift] och de som bekänner den judiska tron och de kristna och sabierna – ja, [alla] som tror på Gud och den Yttersta dagen och som lever ett rättskaffens liv – skall helt visst få sin fulla lön av sin Herre och de skall inte känna fruktan och ingen sorg skall tynga dem.”(Koranen 2:62)Koraani ei kutsu kaikkia ei-muslimeja kuffareiksi.

Kuffar, tarkoittaa, he jotka ei usko.


Mitä Koraani sanoo maailman ihmisistä.

”Människor! Vi har skapat er av en maailman ihmisistä.

[49:13] Ihmiset, Me olemme totisesti luonut teidät miehestä ja naisesta ja jakanut teidät heimoihin ja sukuihin, jotta tuntisitte toinen toisenne. Arvokkain teistä Jumalan tykÖnä on se, joka parhaiten pitää huolen velvollisuudestaan. Jumala on totisesti tietävä, tajuava.

”Människor! Vi har skapat er av en man och en kvinna, och Vi har samlat er i folk och stammar för att ni skall lära känna varandra. Inför Gud är den av er den bäste vars Gudsfruktan är djupast. Gud vet allt, är underrättad om allt.”(Koranen 49:13)Koraani sanoo että ihmiset, kansat, on eri etnisiä ja eri uskoisia:

[16:93] Ja jos Jumala olisi niin halunnut, Hän olisi totisesti luonut teidät yhdeksi ainoaksi kansaksi, mutta Hän sallii sen joutua kadotukseen, joka sitä mielii, ja Hän antaa johdatuksensa sille, ken sitä toivoo. Totisesti, te olette kerran vastuussa siitä, mitä olette tehneet.

”Om Gud hade velat, hade Han gjort er till ett enda samfund, men Han låter den gå vilse som vill [gå vilse] och Han vägleder den som vill [vägledas]; ni kommer helt visst att få stå till svars för era handlingar.” (Koranen 16:93)Koraani sanoo että pakkoa ei ole uskonasioissa.

[2:256] Uskonnossa ei ole mitään pakkoa, oikea tie on selvästi erotettu harhateistä, ja se, joka hylkää saatanan ja uskoo Jumalaan, hän pitää kiinni mitä lujimmasta kädensijasta, joka ei murru. Jumalahan on kuuleva, tietävä.

”Tvång skall inte förekomma i trosfrågor. Vad som är rätt handlande är nu klart skilt från fel och synd. Den som förnekar de onda makterna och som tror på Gud, har sannerligen vunnit ett säkert fäste som aldrig ger vika. Gud hör allt, vet allt.”(Koranen 2:256)Älä tapa: 2:191 ja 2:190

Väitetty citaatti Koraanista:

[2:191] Surmatkaa heidät, missä heidät tapaattekin, ja karkoittakaa heidät joka paikasta...

Korrekti, oikea citaatti Koraanista:

[2:191] Surmatkaa heidät, missä heidät tapaattekin, ja karkoittakaa heidät joka paikasta, mistä he ajoivat pois teidät, sillä pakanuuteen käännyttäminen on pahempi kuin murha. Mutta älkää taistelko heitä vastaan Rauhoitetun temppelin lähellä, jolleivät he hyÖkkää päällenne siellä; mutta jos he hyÖkkäävät, niin tappakaa heidät. Sellainen on oleva uskottomien palkka. 

Huomaathan edellisessä jakeessa, joka selittää koko asiayhteyden eli Sura 2, jae 190:

[2:190] Taistelkaa Jumalan retkellä niitä vastaan, jotka vastaanne sotaa käyvät, mutta itse älkää aiheetta hyÖkätkÖ. Totisesti Jumala ei rakasta rauhanrikkojia.

---------------------------------------------------

2015-06-03

Älä tapa: 2:191 ja 2:190

Islamista kyseen ollessa, usein kaikki tärkeä ja positiivinen yritetään painaa villaisella, aivan kuin piiloon.

Väitetty citaatti Koraanista:

Seuraavanlaisesti Islamia vääristelevät sanovat että muslimit saa tappaa vääräuskoisia, siis kristittyjäkin ja juutalaisia, aina, jatkuvasti, missä tahansa.

[2:191] Surmatkaa heidät, missä heidät tapaattekin, ja karkoittakaa heidät joka paikasta...

Korrekti, oikea citaatti Koraanista:

[2:191] Surmatkaa heidät, missä heidät tapaattekin, ja karkoittakaa heidät joka paikasta, mistä he ajoivat pois teidät, sillä pakanuuteen käännyttäminen on pahempi kuin murha. Mutta älkää taistelko heitä vastaan Rauhoitetun temppelin lähellä, jolleivät he hyÖkkää päällenne siellä; mutta jos he hyÖkkäävät, niin tappakaa heidät. Sellainen on oleva uskottomien palkka. 

Huomaathan edellisessä jakeessa, joka selittää koko asiayhteyden eli Sura 2, jae 190:

[2:190] Taistelkaa Jumalan retkellä niitä vastaan, jotka vastaanne sotaa käyvät, mutta itse älkää aiheetta hyÖkätkÖ. Totisesti Jumala ei rakasta rauhanrikkojia. 

Nämä jakeet kertoo että muslimit ei saa hyökätä toisten kimppuun muulloin kuin silloin jos joku aloittaa sodan heitä vastaan, ja Jumala kehoittaa muslimeja että he ei saa hyökätä toisten kimpuun aiheetta, sillä Jumala ei rakasta rauhanrikkojia.

Voi siis tdrta että kaikki terroristit ja terroristijärjestöt on rauhanrikkojia, jolloin Jumala ei rakasta heitä.

------------------------------------------------------------

2015-06-15

Äärimuslimien ja äärioikeistolaisten tulkinta Koraanista on sama

Aina kun länsimaalainen aikuinen tai nuori poika puhuvat, kirjoittavat Islamista, on heidän sanansa 99,999...% vihaa uhkuvia ja tiedon puutteen takia aika lapsekkaiata väitteitä. Esim. nuoret miehen alut sanovat muslimeille että muslimit ei osaa Islamia. Samassa lauseessa he väittää Islamista sitä sun tätä. Antavat siis ymmärtää että ainostaan länsimaalaiset ja etenkin nuoret pojat on oppineita ja osaavat Islamin kaikkein parhaiten  He jopa sanovat osaavansa saharia.

Mutta he osaa vain lukea sanasta sanaan jonkin Koraanin ayan ja väittävät sen nojalla että heillä on tieto mitä sharia sanoo siitä tai siitä. Vaikka eivät tiedä että sharia perustuu Koraaniin, autenttiseen sunnaan, yksimielisyyteen ja alogiaan. Eivät tiedä mitä fiqh on. Silti he on olevinaan niitä niin sanottuja "islamoppineita", nuoria länsimaalaisia poikia.

Minulle herää heti kysymys, miksi eräät noista länsimaalaisista niin sanotuista "islamoppineista" saavat tuollaisia aivoituksia? Onko se suuruudenhulluutta?

Äärioikeistolaiset, kuten esim. nuoret poikalapset, tulkitsee Koraanin kuin äärimuslimit. Kummatkin etsii Koraanista jakeita, jotka vaikuttavat ensisilmäyksellä pahoilta jakeilta sellaisten silmissä ja mielessä, jotka ei osaa tulkita tai eivät ymmärrä että on luettava muutama jae ennen sitä etsimäänsä jaetta, luettava myös muutama jae jälkeen päin, jotta ymmärtäisi kokonaisuuden, mutta noin ei tee extreemit äärioikeistolaiset, ei myöskään äärimuslimit, puhumattakaan nuorista länsimaalaisista pojista.

Tästä syystä voi todeta, että äärioikeistolaiset ja äärimuslimit on samaa maata ajatuksiltaan, pahuus ja väkivalta liikkuu heidän ajatuksissa. Hekumoiden he jakelee noita jakeita, yrittäen kiihoittaa lukijoita ajattelemaan juuri samalla tavalla kuin he itse. Moni ihminen on mennyt heidän ansaan, tyhmä uskoo äärimuslimien puheisiin, tyhmä uskoo äärioikeistolaisten puheisiin.

Äärimuslimit ja äärioikeistolaiset tarvitsevat toinen toistaan. Yksinään he ei olisi mitään, mutta pitämällä yhtä, he pitää kiinni samasta oljenkorresta, huutaen raivokkaasti kuvitelmiaan. Kummallakin on oma agenda. Äärimuslimit haluaa saada tukea Koraanista pahoille teoilleen, haluavat muitten muslimien tukea, heikot ja vähän oppineet eksyvät ja alkavat ihannoida äärimuslimien sanoja ja tekoja. Samalla tavalla äärioikeistolaiset hakee vihaansa muslimeja kohtaan Koraanista jakeita, jakeita jotka he irrottavat kokonaisuudesta ja eivät ymmärrä lukemaansa kunnolla.

SD tolkar Koranen som muslimska extremister
http://www.aftonbladet.se/debatt/deb...cle20667996.ab

-------------------------------------------------------

2015-06-15

Kaikkia uskontoja tulkitaan

Kaikkia uskontoja tulkitaan enemmän tai vähemmän.

Jokaista uskontoa tulkitaan, on monia eri tulkintoja ja
uskonnon haarautumia jokaisessa uskonnossa. Islam ei ole poikkeus tässä asiassa, uskossa on eri tasoja, kukaan ei usko samalla tavalla, erot saattaa usein olla erittäin suuret. Ei kannata vetää kaikkia saman kamman läpi,
on ymmärrettävä nähdä erot ja vivahteet.

Aina jos esiintyy pahuutta ja raakuutta, voi olla varma että kysymyksessäei ole uskonto, kysymyksessä on silloin fanaattinen ja tai poliittinen ryhmä, joka huutaa Jumalaa tehdessään pahojaan.

Voi todeta että kaikki jotka huutavat Herraa, ei elä uskonnonmukaan. On osattava seuloa akanat pois  Valitettavasti eräät ei osaa seuloa akanoita pois, ovat "sokeita".

Rakkaudesta kaikkia kohtaan tunnetaan uskonnot ja hartaasti uskovaiset.Se on siis uskovaisten osattava näyttää maailmalle että ovat rakastavaisia ja helläsydämisiä kaikkia kohtaan. 

----------------------------------------------------------------------

2015-06-16

Mitä on sharia

Tässä pieni ote Wikipediasta. Käsittelee shariaa. Wikipedia on siitä hyvä että sieltä saa helppoja vastauksia, joita voi esim. Islamia osaamattomat ymmärtää, jos siis osaavat lukea ja ymmärtävät lukemaansa. Tuossa on lyhyesti selitetty mitä sharia on.

Šaria (arab. شريعة‎, šarīʿa 'tie, polku') eli islamilainen laki on islamin mukaan Jumalan ihmisille antama muuttumaton laki. Vaikka itse šariaa pidetään islamilaisessa ajattelussa Jumalan säätämänä, on lain tulkinta ihmisten käsissä ja tämä tuo tiettyä väljyyttä. Toisaalta mitä yksiselitteisempi ja keskeisempiin lähteisiin – erityisesti Koraaniin – yksittäinen säädös perustuu, sitä vähemmän siihen jää tulkinnanvaraa.
Islamin lakia šariaa ei tule sekoittaa Koraanin lakiin. Koraani ei ole pyrkinyt luomaan yhtenäistä lakijärjestelmää, vaan se on vastannut satunnaisesti esiin tuotuihin kysymyksiin. Koraanissa mainitut määräykset koskevat lähinnä uskonnollisia velvollisuuksia, minkä lisäksi kirjassa on määritelty tarkasti perinnönjakoa, avioliittoa ja avioeroa koskevat asiat.

--- Fiqhiä pidetään yleensä lainoppineiston tulkintana Jumalan muuttumattomasta laista, šariasta, ja se on avoin muutoksille ja uusille tulkinnoille. Monet muslimit ovat kuitenkin sitä mieltä, että laki siinä muodossa kuin se esiintyy fiqh-kirjallisuudessa edustaa Jumalan lakia ja sitä ei tulisi muuttaa. Heidän näkemyksensä mukaan lain (tai sen tulkinnan) ei tule muuttua, vaan yhteiskunnan tulisi siirtyä lähemmäksi lain edustamaa ihannetta, ja he vastustavat usein voimakkaasti pyrkimyksiä muuttaa fiqhiä. Toisaalta monet muslimit katsovat, että fiqhin tulisi olla alituisesti muuttuva elävä lakikokoelma, koska yhteiskunnan mukana muuttuva laki mahdollistaa heidän mielestään paremmin sen, että ihmiset pystyvät elämään Jumalan tahdon mukaan.

Koraanin lain suppeuden vuoksi käytännössä šariassa nojaudutaan usein sunnaan eli väitetysti Muhammadin elinaikanaan asettamaan esimerkkiin. Islam ei perinteisesti ole tehnyt eroa uskonnollisen ja maallisen elämän välillä ja siksi šaria ei kata ainoastaan uskonnollisia rituaaleja, vaan myös päivittäisen elämän, politiikan, talouselämän, liiketoiminnan, tehdyt sopimukset ja sosiaaliset tilanteet. Professori Bernard Lewis on kuvaillut sukupolvien aikana luotua šariaa ja siihen liittyvää laajaa fiqh-kirjallisuutta yhdeksi islamilaisen kulttuurin suurimmaksi saavutukseksi, joka ehkä parhaiten kuvaa islamilaisen sivilisaation luonnetta ja neroutta

http://fi.wikipedia.org/wiki/%C5%A0aria

Sharia ja fiqh --> "vägen till vattenkällan" eller "lagen av Gud
http://sv.wikipedia.org/wiki/Sharia

---------------------------------------------------