Rummet vibrerar.----Omgivningen vibrerar...rummet vibrerar...Att känna vibrationer av andra människor...antingen det är negativa...positiva eller neutrala vibrationer...är helt normalt för dom flesta människor...Vissa new age människor kallar det för... man blir påverkad av andras aura/auror...vissa av dom frågar efter hjälp att slippa känna av andras ”aura/auror”...Men tänk efter – vi kommuniserar med, genom pratet, miner, kropp-språk, osv osv...Alla människor känner av sådant där...det är helt normalt...Vi kommuniserar alltså inte bara genom att prata...utan det sker hela tiden...oavbrutet...en tyst kommunikation.

Tyst kommunikation - vibration.----Så har jag varit och pratat med dessa utländska ”indigo”/new age kvinnor. D flyger uppe i det blå. Fast även jag flyger i det blå ibland. D vill avskärma sig från det tysta kommunikation. Men d kan inte det hur d än skulle önska det. D förstår inte detta. Men d har sin fulla rätt att inte förstå det. Jag hänvisar till psykologiska fakta om det tysta kommunikation som hela tiden sker mellan människor. Då är d tysta, dom vill inte kommentera, eller kanske vågar d inte, dom blundar helst.

Bumerang effekten.----Precis som med bumerangen, allt det du gör eller säger till andra, kommer tillbaks till dig någon gång. Det kan man kalla för ”Bumerang effekten”. Allt, oavsett om det är positiva eller negativa ord eller gärningar, förr eller senare kommer dom med bumerang effekten tillbaks till dig själv. Om det är positivt du får tillbaks, har du skickat iväg positiva ord eller gärningar. Men om du drabbas av negativt, har du säkert skickat iväg negativa och gärningar. Du får det du sår…ros eller ris…

Andlighet.----Är det religiositet? Är det andra djupa tankar, funderingar om livet och allt annat? Jag har träffat många kvinnor som säger sig vara andliga, men inte religiösä. Ändog pratar d om Gud, himmelen, änglar, d ber böner till Gud, mm. D tror andevärlden, d tror på livet efter döden…D verkar religiösä i sitt prat. Men vill inte erkänna sig vara religiösä. Varför? Skäms d? Det är nyandlighet kanske, en religion som är en blandning av religion och new age.
- För mig är andlighet något man tänker, djupa tankar, filosoferande om livet, meditation, att älska alla människor, att vilja bevara Jorden ren och mycket mer…men allt detta utan något övernaturligt troende. Ofta faller jag för new age tänkande, men någonting tar alltid mig tillbaks. Med andra ord, tycks jag för det mesta vilja vara stadigt med fötterna på jorden. Andlig kan man iaf vara.

Vandra på Jorden.---”Det äkta miraklet är inte att gå på vatten eller i luften, utan att vandra på jorden.” (ordspråk).

Mirakel sägs vara något som verkar onaturligt, något som händer och kanske har hjäpt någon. Men vanligtvis finns det helt naturliga förklaringar till dessa sk mirakel. Mirakel händer ju för det mesta bland religiösä människor. Mirakel kan vara inbillning, eller som sagt helt naturligt orsakat. Men det att man vandrar här på Jorden kan kanske kallas för mirakel. Livet är ju inte lätt alla gånger. Det krävs mod att vandra här och försöka skapa ett bra liv för sig. Jorden är ju inte särskilt trevlig ställe för alla människor, det finns mycket ondska här på Jorden. Det är ett slags mirakel att kunna leva här, må bra under sin vandring i livet.

Ljusarbetare.----Vem eller vilka är ljusarbetare? Ett vet jag, en ljusarbetare måste iaf vara positiv, en icke kritiserande och icke dömande och vänlig. Ljusarbetare skall vara vänlig, vandra sin väg med ett leende på läpparna. Och andlig, ljusarbetaren skall vara andlig, ha förståelse för människor, kunna bevara lugnet i samvaron med andra.
Många kvinnor säger sig vara ljusarbetare, men i egentlig mening är d alldeles vanliga kvinnor som vandrar på krokiga vägar. Vägar som ger negativ energi vandrar d mest. Varför? Det är inte lätt att bevara lugnet, inte lätt att hjälpa andra, gratis och utan några baktankar. Men det kostar inget att skryta lite om sig själv.
Var och en är ljusarbetare på sitt vis, om så vill. Men en ljusarbetare måste försöka vandra i ljusets tjänst och det är lika med positiv andlighet, medmänsklighet….